neděle 24. března 2013

DPFW / Křehký

Na nedělní prezentaci Designblok Premier Fashion Week jsem se moc těšila. Bylo tam třeskutě plno, což trochu stěžovalo pohyb a orientaci s mužem a dítětem jako společníky, ale i tak jsem si mohla ošahat nové kousky několika oblíbených návrhářů. Zvítězila Hanka Zárubová. Tentokrát jsem odolala, ale nevím, jestli to tak bude i během prezentace v jejím studiu, kterou slibuje uskutečnit do 14 dnů. Je trochu luxus chodit v jejích modelech na dětské hřiště, budu si tak muset pro svou marnotratnost vymyslet nějakou ospravedlnitelnou výmluvu... 

3 komentáře:

  1. Pro Hanku Zárubovou se vždy nějaký důvod najde ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. prosimte!!!! nositko je bozi vec, ale je treba nosit spravne :) nechci byt terorista, ale kdyz je mi nekdo sympaticky a vidim, ze dela nejakou vec, co je vylozene zdravi skodliva, drze se hlasim o slovo a buzeruju :) erwin, co neni erwin, a jeho rodice mi jsou sympaticti velice, tak prosim, jeste pred investici do zarubove koukni treba na ergo baby carrier, docela bych si tipla, ze by se vam mohlo libit. jedna z top investic meho materstvi ,) (pokud nedoguglujes detaily zdraveho noseni, klidne ti naposilam linky - simsalabim009@gmail.com. jo a byt na hristi sik je zaklad, kor v praze, prece :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasim s tebou. Kvuli pocasi jsme nositko, ktere mame pujcene od kamaradu, jeste moc neuzili. Ja jednou v DOXu, Typoska na teto akci. Oboji je 3-5 minut od domova, takze jsme to spis zkouseli. A ukazalo se, ze jsme to opravdu zkouseli spatne.

      O nevyhodach Baby Bjornu jsem uz cetla. Erwinovi se zatim noseni libi, kdybychom kupovali pro sebe nejake vychytanejsi a pro Erwinovy nohy zdravejsi, sahli bychom asi taky po Ergu. Diky, ze se staras o zdravi svych spolublogerek a jejich nevinnych potomku!


      Vymazat