středa 30. prosince 2020

První zmínka o značce DVAŠ design v tisku!

Ženy.cz_DVAŠ_design

Moje chvilka mediální slávy & první zmínka o mojí značce designové judaiky DVAŠ design v tisku! 


A rovnou mě v Ženy.cz pasovalli na známou českou ženu. : )

Pokud si chcete rozhovor o mém / našem (ne)slavení Vánoc přečít, najdete ho tady. Kromě mě se o své (ne)vánoční tradice podělila i Lilia Khousnoutdinova a Ilona Bittnerová, která stojí za blogem Kalíšek a obchodem Maluna.

--
Uf, přiznávám se, že sem tenhle článek vkládám až zpětně. Na self-promo jsem totiž machr. Myšleno ironicky samozřejmě. Vždycky, když se mi něco povede, mám v sobě blok se s tím pochlubit. // A tak jedno z mých letošních předsevzetí zní: Nemít strach a nebát se sdílet svoje úspěchy. Jsem zvědavá, jak se mi to povede...

1 komentář:

  1. Ahoj všichni, viděl jsem komentáře od lidí, kteří již dostali půjčku od firmy Steve Wilson Loan. Upřímně jsem si myslel, že to byl podvod, a pak jsem se rozhodl podat žádost na základě jejich doporučení. Před několika dny jsem na svém osobním bankovním účtu potvrdil částku 750 000 $, kterou jsem pro podnikání požadoval. To je opravdu dobrá zpráva a jsem tak šťastný, že radím všem těm, kteří potřebují skutečnou půjčku a kteří ji jistě uhradí, prostřednictvím e-mailu (WhatsApp) +16673078785 Existují upřímní půjčovatelé!
    Mohou vám půjčit půjčku.
    Kontaktujte pana Steva Wilsona.
    E-mail: stevewilsonloanfirm@gmail.com
    WhatAapp: +14027300344

    OdpovědětVymazat