úterý 22. dubna 2014

Veliký víkend

Zažili jsme s Erwínem veliký víkend. Přijel k nám na návštěvu Typoškův brácha s dětma a tak jsme měli o zábavu postaráno. Erwín se třeba poprvé projel na mašině na Matějské.

Drandil s tatrovkama v Prazelenině, kde se letos budeme opět snažit o nějaký ten pěstitelský úspěch. Loni jsme to dost odbyli. Vzhledem k tomu, že dospělí tu mají k dispozici maringortku s občerstvením a děti disponují k pískovištěm, hromadou hlíny, hadicí s vodou, několika auťáky a volným výběhem pod dohledem volnomyšlenkářských rodičů, myslím, že tu budeme trávit docela dost času. A možná i něco vypěstujem...


Ty tři dny, co tu byli, jsme si zkrátka moc užili. Když odjeli, nadělili jsme si ještě na zklidnění našich myslí malou procházku. Nejdřív jsme mezi Vltavou a Rokytkou obdivovali krásné škunery.


Pak zavítali na moc hezké hřiště s pískovištěm a houpacím dráčkem...

... a cestu zakončili U Budyho na Libeňském poloostrově. Je to schovaná hospůdka v zahrádkářské kolonii, kde se tak trochu zastavil čas. Kde jinde si totiž v Praze můžete zajít na záchod do kadibudky?

2 komentáře:

  1. Když jsme bydleli v Holešovicích, tak vaše procházka byla mým pravidelným procházkovým okruhem ... mám to tam moc ráda!

    OdpovědětVymazat