čtvrtek 18. prosince 2014

NÁPADITÉ PENĚŽENKY / GIVEAWAY

Jednou z chanukových tradic je dávání penízků dětem (a tím přeci uvnitř zůstáváme všichni). K vánočním zvykům zase patří šupina, která má zajistit přísun finanční hotovosti. Když se to vezme kolem a kolem, prostě by se touhle dobou skoro každému hodila nějaká hezká nová peněženka. A teď u mě můžete jednu opravdu originální vyhrát! Nápadité peněženky vypadají jako z papíru. Jsou ale vyrobeny z materiálu Tyvek, který je nepromokavý, neroztrhnutelný a odolný proti otěru. Je to docela jednoduché...

Stačí splnit tyto podmínky:

1. Napsat mi do komentáře, co byste si pořídili, kdybyste měli peněz jako želez. (Já třeba od dětství sním o cestě kolem světa. )
2. Na stránce Nápadité si vybrat svoji favoritku a napsat mi svůj výběr do komentáře + zanechat svůj kontakt
2. Mít lajknutý FB mého blogu
3. Lajknout FB Nápadité

Soutěžit můžete do půlnoci neděle 28. 12. 2014. Vítěze, který dostane vybranou peněženku, vylosuji přes random a vyhlásím druhý den. Přeju vám hodně štěstí!
---
Nezapomeňte, že Nápadité kromě papírových peněženek prodává i obaly na Kindl nebo krásná pouzdra na tablety a notebooky

21 komentářů:

  1. jak se takovýhle akcí neúčastním, tak tohle zkusit musím, neb ta ovčí by rozzářila oči ségře :-)
    a co bych dělala, kdybych měla peněz jako želez? podívala bych se na velikonoční ostrovy, o tom sním od mala já

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych taky volila nějakou dovolenou, láká mě Bora Bora.
    Sleduji jako Lenushenka Scrap a moc moc se mi líbí peněženka Simpsonovi :)
    Lenka
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Černá ovečka se mi líbí nejvíc :) hodně bych cestovala, splatila hypotéku, koupila si nějakou designerkou kabelku a pracovala bych asi stále stejně, protože mě to baví :) terka tess@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Urcite bych splatila zbytek hypoteky,cestovala po svete,koupila dum na plazi -sice jeste nevim kde,ale nevadi.Podelila bych se se sestrama a rodicema a urcite prispela na nejakou charitativni organizaci.A z penezenek bych brala to NY metro:-) lenka.polakovicova7@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Jednoznačně bych brala černou ovci - ta nemá konkurenci! A co s penězma? Dostavěla podkroví, pořídila krásný dřevěný hračky dětem, sobě nějaké krásný šaty a novej šatník a na to cestování by ještě zbylo :-) Terka terinaj@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych si pořídila dům u moře třeba v jižní Francii nebo v Portugalsku... ach.
    Z peněženek u mě vede Metro New York, tak třeba budu mít štěstí. V.Belikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Kdybych měla hodně penez, tak bych chtěla založit a provozovat úspěšný rodinný podnik.
    Peněženka by mě lákala ta s černou ovcí.
    Hlemyzdka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Kdybych měla peněz jako želez, koupila bych si starou továrnu s komínem a měla tam byt, dílnu na všechno, papírnictví, obchod s látkami a kavárnu. A peněženku Omalovánky :) hanzlikova.petra@email.cz. Ještě jednou hezkou chanuku! P.

    OdpovědětVymazat
  9. 1) něco bych darovala, za část koupila byt v ČR a byt na Taiwanu a za zbytek určitě cestovala i s dětmi dokud nebudou podléhat školní docházce.
    2) tu s notama!!
    3) done
    4) done
    zaobao@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Mně se líbí ta pasová :) a kdybych měla peněz jako želez, tak bych
    1) nám koupila dům - nic extra velkého, ale aby měl každý svůj pokoj na svoje kutění a zašívání
    2) založila rodinnou firmu
    3) investovala do umění ;)

    OdpovědětVymazat
  11. Naprosto super tip a děkuji za něj:-) A kdyby náhodou,tak cesta kolem světa s celou mou rodinou a pomoc pro maminky samoživitelky.
    A peněženka je jasná černá ovce :-)
    MilaChrudimska@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné peněženky...a kdyby byly nacpané k prasknutí, určitě bych nám pořídila větší byt. Taky bych se zaletěla podívat do New Yorku a vůbec bych asi hodně cestovala :) Kdybych náhodou vyhrála, tak tu s newyorským metrem, prosím, prosím :) Kontakt je gabriela.kolinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. U mě vede černá ovce:)
    Já bych si pořídila krásný dřevěný domeček se zahradou, na které bych měla jabloňový sad a pěstovala rozmanité druhy zeleniny. A taky bych hodně cestovala s přítelem.
    v.merendova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Všechny jsou moc pěkné, díky za giveaway ;)..asi by to vyhrála ta ala obálka, i když ovečky jsou silným konkurentem :)
    A kdybych mela vela peněz, což si nějak nedovedu představit, tak bych asi naší rodině koupila nějaký letní apartmanek u moře :)
    janiej@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Peníze bych vrazila do bydlení a pak bych cestovala - láká mě USA a Itálie.
    suezi@email.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Kdybych měla peněz jako želez v první řadě bych umořila hypotéku na pozemek, na kterém stojí náš dům a tím bych si dopřála vytoužený pocit svobody :) Z peněženek mi učarovala Černá ovce. Díky! Veronika veronikah@k7design.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Kdybych měla peněz jako želez, udělala bych několika dětem radost a pomohla bych několika maminkám (podle výše těch želez) od trápení. Na tu cestu kolem světa bych se vydala taky :)
    Peněženka se mi moc líbí Sluníčková. Je na takovou akurátní částku, kterou je dobré mít pořád u sebe.
    No, tak uvidíme, jestli se budu usmívat jako to sluníčko na peněžence :)
    Kontakt: ruzickova@centrumdobrevule.cz
    Hezký den přeju, Raduš.

    OdpovědětVymazat
  18. Miluju penezenky, kupuju je proste porad a porad prehazuju doklady a penize :))))) Muj posledni kousek (mam ji doma nekolik dni) je tato: http://levnepenezenky.cz/luxusni-penezenka-king-p239 byla drazsi, ale je moc pekna a vypada kvalitne, tak uvidime, jak dlouho vydrzi.

    OdpovědětVymazat
  19. Já jsem se konečně rozhodla a koupila jsem si novou krásnou koženou peněženku. Našla jsem stránku , kde mají zajímavé kožené peněženky, tak jsem si tam jednu vybrala.

    OdpovědětVymazat
  20. Konečně jsem se rozhoupala a na peněženky-ahal.cz jsem si vybrala novou peněženku. Ta stará se mi rozpárala při celodenním výletu na Praděd, kdy jsme museli absolvovat asi 7 km pěší túru. Nic pěkného a zábavného. Ale zase jsem si mohla dopřát nový módní doplněk.

    OdpovědětVymazat