středa 31. prosince 2014

PENĚŽENKA / VÍTĚZKA!

Moc mě bavilo si v giveaway o peněženku číst, co všechno byste podnikly, kdybyste měly neomezený přísun peněz. Většina by si zajistila bydlení a cestovala. Ostatně stejně bych finanční prostředky využila i já. Něco by šlo samozřejmě i na dobro druhých, ale projet celý svět je odmalička můj sen. Přeju vám, aby se vám vaše představy vyplnily i s omezeným obnosem a Veronice Kubištové gratuluju k její zánovní peněžence s mapou New Yorku!

4 komentáře:

  1. Jéé, díky! To mám velkou radost! Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko, ještě jednou moc gratuluju a jsem ráda, že jsem ti výhrou udělala radost!

      Vymazat
  2. S přítelem se taky snažíme hodně cestovat, ale většinou jen po ČR, to není tak finančně náročné a i u nás je řada pěkných míst. Peněženka s mapou by se mi taky hodila, abych si tam zaznamenávala, kde už jsme byli. Mně musí stačit dámská kožená peněženka , která je taky pěkná a nějakou mapu si do ní můžu dát.

    OdpovědětVymazat
  3. Kdybych měl neomezený přísun peněz? Asi bych se snažil investovat a rozvíjet některé obory. Třeba vývoj mobilní aplikace na zakázku, pak bych podporoval zdravotnictví. Ono taky záleží, jak by to "neomezené" fungovalo, že? :) Ale jako asi bych se snažil podporovat lidi kolem sebe. :) To mi přijde jako smysluplné.

    OdpovědětVymazat