úterý 31. března 2015

Sto dvacet jedna týdnů

Nemůžu uvěřit, že Erwín je už tak velkej! Naštěstí má pořád tu svoji krásnou dětskou dušičku a já doufám, že mu co nejdéle vydrží. Zrovna včera si u babí prohlížel kuchařku s nahotinkou od Neprakty na titulní stránce. Tentokrát komentoval "papáníčko," ale vzpomněla jsem si, jak před několika týdny poznamenal, že má paní oči a nos. V poslední době si k němu lezu večer do postýlky, kde se k sobě tulíme a špitáme si tajnosti. Šeptá mi, že jsem víla a "máma hezká" a já mu na oplátku říkám, že je nás kluk a že ho s tátou moc milujeme. Taky mě moc rád kráká ve vlasech a za tu jeho lásku jsem si ochotná přeležet nohy, dokud mi nezmodrají, i riskovat, že pod námi ta postel rupne... A teď k fotce. Pořídila jsem mu totiž jednu moc hezkou knížku, kterou jsem vám chtěla ukázat. Jmenuje se Kdopak bydlí v zoo a má kromě krásných ilustrací i hejbací části. Z dětství si pár takových pamatuji, ale zatím jsem na tak hezkou ještě nenarazila. Má i svoji sestřičku Kdepak bydlí zvířátka, kterou dostala naše malá kamarádka Mia a kterou Erwínovi časem asi taky pořídíme.
---
Prolink u názvů knížek vás nasměruje na stránku obchodu Agátin svět, kde si můžete i několik stránek z knížek prohlédnout. Líbí se vám taky?

6 komentářů:

  1. A tyhle knížky jsou od nakl. Svojtka, které má zítra, tj.1.4. akci, že vše je za 50 % ;) Terka

    OdpovědětVymazat
  2. Máme Kdepak bydlí zvířátka, je moc fajn.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu dostala kamarádka. Kdyby měli v knihkupectví obě dvakrát, koupím je. Jsou moc hezké.

      Vymazat
  3. Ty lezeš k němu do postýlky? Jako do tý se "špruclema"? Jak?! Já se chystám u příležitosti 2. narozenin Motýlkovi odendat jednu stěnu, abych tam právě k němu taky mohla. Doufám, že už brzy přijde období, kdy si budeme před spaním číst pohádky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem v ní sice jako skrčenec, ale vejdu se tam. Spát tak nemůžeme, ale na mazlení to stačí. Taky se těším na společné čtení pohádek! Zatím si knížky spolu před spaním jenom prohlížíme.

      Vymazat