čtvrtek 2. května 2013

První máj

Včera jsme měli rušný den. Erwíňákovi bylo pět měsíců, ale na nějaké nostalgické vzpomínání moc nebyl čas. Měli jsme zamluvenou ukázkovou hodinu v The Little Gym. Narazila jsem na ní loni, když jsme s paní šéfovou vybíraly smíchovské lokace pro Noc literatury. Bylo to tam celé hezky barevné a personál moc milý. Dnešní hodina byla veselá a mimina důstojná. Samí Moritz, Henry a Viktorie. Erwín do té jejich partičky pěkně zapadl. Tenhle semestr už jsme propásli, ale od září tam to naše ptáče přihlásím.

Ze Smíchova hezky zpátky na sedmičku. Před Okem se svými láskami chlubil nějakej Franta. Asi je to kabrňák, protože mu na tu prezentačku přišlo dost lidí. A nikdo se nepral. Zato jste tu mohli občerstvit tělo i ducha a odčerstvit šrajtofli. Či na pedestalu někoho veřejně líbnout. Na to je ale Typoška prej moc velkej stydlín. 

4 komentáře:

  1. O The Little Gym jsem také slyšela. Musíš pak poreferovat. My na Smíchově chodíme do Na houpacím koni a spokojenost :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O Houpacim koni jsem nikdy neslysela. Muzicirovani by me bavilo, ale na to je Erwin jeste maly. Schovavam si odkaz na pozdejsi dobu. Diky za tip!

      Vymazat
  2. chm, že bych se taky zaukázkovala?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zaukazkuj! Za to nic nedas. Mne se tam libilo. Navic je hodina vedena z poloviny v anglictine, tak treba Erwin neco pochyti. Casem samozrejme. Ted je rad, ze udrzi hlavu.

      Pokud pujdes, dej vedet, jak jsi byla spokojena.

      Vymazat