čtvrtek 13. června 2013

And the winner is...

... Tula Zig Zag Yellow! Děkuji Typoškovi, B-hu a Dítěti v šátku. Bez nich bych ho neměla.

10 komentářů:

  1. Moc vám to spolu sluší! Ten vzor je výborný. Já jsem mívala vždycky strašnou potřebu dávat pusy té hlavičce, jak byla tak blízko... Máte to taky? :-)
    A "telecí masíčko" v pozadí... :-))
    Okoukla jsem včera v knihkupectví Den bez masa - asi si napíšu... komu? Ježíšek to asi všechno sám nezvládne... a taky chodí až za dlouho. Asi si ji prostě koupím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vcera jsme sli na zkusebni prochazku, a presne jak popisujes, porad jsem si ho hladila a davala mu pusy. Pripadala jsem si zase jako v tehotenstvi, kdy jsem ke konci skoro nesundavala ruce z bricha. :)

      Ta kucharka je fakt moc hezka. Co nejake vyroci? Prvni letni den? Pondeli? Treba te nekdo vyslysi...

      Vymazat
    2. Jsem pro Mezinárodní den jezevčíků - geniální vymyšlenost bývalé kolegyně: pohyblivý svátek, který může být, kolikrát do roka člověk chce, a slouží výhradně k obdarovávání kohokoliv včetně sebe. Zrovna dneska mi jezevčík daroval depilátor a synovi autobus. Báječné!

      Vymazat
  2. krásnej vzor, povedl se :-) když jsem vlezla na ten web, udělala jsem si nehezkej zálusk na capáčky s kachnou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diky. Nam se taky hnedka libil. Jen se trochu obavam, ze ho Erwin brzy prizdobi - vidim to na dynovo-mrkvovo-spenatovy okraj vylepseny boruvkama a svestkama. Jenze v celocernym by nam bylo hrozny horko. A capacky maji tak moc hezky, to je pravda.

      Vymazat
  3. ooo brala bych uz jen kvuli chevron vzoru. mam nakoupeno na sukni, tak uvidime, kdy se k tomu dostanu. slusi vam to! a to objimani a pusinkovani potvrzuju .))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem se do toho vzoru taky hned zamilovala. S tim zlutym detailem je to moc povedene. Sukni preju rychly prichod na svet. :)

      Vymazat