úterý 8. dubna 2014

Sedmdesátý týden

Vrátili jsme se z další rekreace. Tentokrát jsme byli u babí a dědy v Žatci. Erwín si kromě plného pupíku koláčů přivezl i dva nové přírůstky do vozového parku. Červené porsche a jezdící botu, které ještě pamatujou, když si Typoška cucal palec. Autíček jsme tam objevili plný kufřík. Erwín byl v sedmém nebi, vydržel by si s nima hrát snad celý den. Tedy dokud někdo nezašustí jídlem. To se pak přiřítí a něco by si dal.

6 komentářů:

  1. To se máte! Naše roční holčička už asi dva týdny odmítá jíst cokoliv a hrát sama si nevydrží ani minutu. Kde udělali soudruzi v ndr chybu?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O jídle jsem už jednou psala. Erwín ho taky chvilku bojkotoval. Třeba v tom článku najdeš nějakou užitečnou radu: http://www.kusanec.cz/2013/10/spokojeny-stravnik.html. Pokud se ti ho nechce číst, podtrženo sečteno, je to normální a dítko hlady neumře, takže dej dcerce čas. Pravděpodobně se k jídlu brzy zase vrátí. Se zábavou je to horší. Od malička Erwína nechávám, aby se naučil hrát sám. Ale je to určitě dáno i povahou dítěte. Časem se určitě zabaví i sama. Nebo jí holt budeš muset pořídit sourozence... :)

      Vymazat
  2. Nedávno mě napadlo, že Erwín se vlastně tak vůbec nejmenuje, a přišlo mi to fakt divný :). Nebo mu tak říkáte i doma?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všichni mu tak říkají. :) Až na paní doktorku a prarodiče, kteří jsou občas trochu nervózní z toho, že nebude vědět, jak se jmenuje. Na to vždycky říkám, že mě doma říkali prdelko a taky mě to nijak nepoznamenalo...

      Vymazat
  3. :-)) s jidlem je to u nas take tak:-)
    radko, tobe i tve rodine krasny nadchazejici pesach, at se vam dari
    demantykapradi

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Sklizím po bytě všechny drobky a intenzivně se na Pesach připravuju. Tobě přeju moc hezké jaro / Velikonoce, podle toho, co je pro tebe důležitější. :)

      Vymazat