středa 3. prosince 2014

Tipy na dárky pro vaše muže

Shánět dárky pro muže je někdy docela problematická disciplína. Tvrdí, že všechno mají a nic nepotřebují. Přesto se určitě najde spousta věcí, které by je potěšily. Zkusila jsem si představit, co by to mohlo být a o svůj výsledek se s vámi teď podělím. Třeba v mém výčtu najdete něco, co vám letos nakupování dárků usnadní... Možná by to mohla být šedomodrá šála z Gapu a s ní sladěné ponožky z bambusu a biobavlny, které prodávají v obchodě Nila. Vím, že dávat ponožky je ošemetné, ale tyhle jsou tak krásné, že jsem prostě neodolala. No a pokud ještě nemá nějaký muž ve vašem okolí svoji rybičku, vypravte se pro ní třeba do Hugo chodí bos.

Tady jsou tři tipy na kosmetiku, která se u nás doma osvědčila. Body wash od Bodyshopu krásně voní po zázvoru a bergamotu a používám ho ráda i já. S krémem na holení nebo balzámem po holení Cade od L'Occitane nemůžete udělat chybu. Už několik mužů mi nezávisle na sobě potvrdilo, že jsou jedny z nejlepších produktů, co kdy vyzkoušeli. Francouzskou kosmetiku Vichy mám ráda a věřím tak i jejich řadě pro muže. Kolem svátků se navíc vždycky prodává ve výhodném dárkovém balení.

Pokud si muži ve vašem okolí potrpí na dobrou kávu, máte vyhráno! Kupovat dárky kávomilům je totiž jedna radost. V poslední době se k nám dostaly informace o alternativních přípravách kávy a potřeby k jejich přípravě už jsou celkem lehce dostupné. Pro začátek zkuste sáhnout po nějaké dárkové sadě. Tady najdete výběr od Mamacoffe a tady dárkové sady z pražírny Doubleshot. Oba obchody nabízí i kávové předplatné nebo poukázku na kávu. V Mamacoffee tady můžete koupit poukázku za 250,- Kč a 500,- Kč nebo rovnou poukázku na 2,5 kg kávy za 1700,-Kč. Doubleshot nabízí degustační balení tří druhů kávy za 290,-Kč nebo předplatné kávy na 4, 6 nebo 12 měsíců. Jestli si váš partner/bratr/tatínek/dědeček rádi chodí pro kávu s sebou, zvažte koupi designového cestovního hrnku KeepCup, který se dá přes internet koupit na Zoot nebo naživo v kavárně EMA Espresso Bar. Potěšit by je mohla třeba barevná kombinace s názvem Alchemy Diablo Medium.

Kuchařky mám moc ráda a tady jsem vybrala tři, které by mohli zaujmout i vaše protějšky. O Kuchařce pro mého muže jsem už psala. Opravdu se mi moc líbí a kdybychom nebyli doma nemasožrouti, určitě bych jí Typoškovi koupila. Velká sýrová nakládačka je výběr vítězných receptů stejnojmenné soutěže nakládaných hermelínů. A jako poslední si dovolím jeden tip ze zahraničí. Markus Samuelsson je totiž jeden z nejsympatičtějších šéfkuchařů na světě. V Markus Off Duty najdete recepty, které si prý doma připravuje. Pokud je váš partner nakloněn v kuchyni experimentům, touhle kuchařkou byste ho mohly potěšit.

Typoška si potrpí na dobré pivo a troufám si říct, že mu i rozumí. Tady je jeho tip na čtyři zajímavé lahve, které udělají milovníkům tohoto nápoje radost. Po směru hodinových ručiček: 1. Mikkeller Orange Yuzu Glad I Said Porter / 2. Brewdog Cocoa Psycho / 3. Nøgne Ø 500 / 4. De Molen Amarillo. Všechna piva jsou z Beergeeku a dají se objednat on-line. Pokud se chcete vydat do kamenného obchodu a bojíte se do pivoték a pivních galerií (tak jako já), doporučuju navštívit Tržnice Dlouhá 14, kde mají taky docela slušný výběr a rádi vám poradí. Navíc tu nabízí i pivo od Matušky, které - jak jsem tam nedávno zaslechla - nemůže nikoho zklamat. Doufám, že vás můj výběr zaujal. Čím děláte radost mužům ve vašem okolí vy? 

16 komentářů:

  1. http://www.potrebydodomu.cz/otvirak-lahvi-korunkovy-kovex-ean0025-skup1053.php

    http://kutil-florenc.cz/p/pistalka-s-kompasem-a-teplomerem/k/ostatni-ostatni-ostatni

    http://www.alza.cz/mikov-130-nzn-1-rybicka-d155960.htm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ... děkuji pěkně paní Tipošková, přítel kutileR se jemně vyzná, proto se podělil;) Guuud laaak a frak k 011214;)

      Vymazat
  2. Ahoj Radko-mne se hrozne libi ta sala! Ja bych asi pridala navic vuni Farenheit, kterou pouziva muj tata asi dvacet let. Je hrozne muzna a to se mi na ni libi. Na hodne lidi je moc silna, ale ja vzdycky vim, ze to je ta, ktera vonela mym tatou.... Ten vyber piv je skvely! Muj bracha sbira ruzne lahve, takze se po necem podobnem podivam! A Matusku zname, to je opravdu dobra volba:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veroniko, mě se ta šála taky hrozně líbí. Typoška má teď zákaz na blog chodit, aby na některé dárky nepřišel. Šála je mezi nimi. Mají teď v Gapu často slevy, takže vyšla i docela levně a jestli se mu nebude líbit, ráda si ji budu půjčovat. :)

      Vymazat
  3. Jéé, kde tak sehnat tu rybičku?? Ta by se mé drahé polovičce moc líbila. Jinak moc děkuji za tipy, vůbec mně nenapadla kuchařka. Letní Grilování s panem Pohlreichem bude mít asi úspěch. Jinak v krabici už leží připravená nová peněženka (http://www.motomaniac.cz/darkove-predmety/penezenky/red-flames-penezenka.html). Petr je nadšený motorkář, tak nějaká drobnost co potřebuje se naštěstí najde vždycky.

    OdpovědětVymazat
  4. Mě se nejvíc líbí ta kniha Velká sýrová nakládačka. Myslím si, že by jsem díky tomu se měla dobře i já :)

    OdpovědětVymazat
  5. Moc hezké tipy. :) Třeba ta rybička není vůbec špatný nápad. Něco takového asi koupím svému muži k narozeninám. Už jsem se dívala na armik a jednu tam mají, jen je trochu dražší. To ale nevadí, protože na ni můžu uplatnit slevový kód z https://slevovykupon.net/

    OdpovědětVymazat
  6. Díky za nápady. Aspoň mám nějakou inspiraci na příští rok. :) Já se letos svého muže rozhodla obdarovat celkem netradičním dárkem a zároveň mu tak splnit jeho dětský sen. Koupila jsem mu dárkový poukaz na projížďku sportovním autem. Všechno mi zprostředkovala tahle půjčovna luxusních vozů Praha Muž z toho měl obrovskou radost a prý se té projížďky už nemůže dočkat. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Taky si myslím, že parádní inspirace. Já letos k narozeninám chtěla manželovi koupit něco trochu lepšího, než oblečení, které mu kupuji vždy. Nakonec jsem si teda řekla, že se trochu "plácnu přes kapsu" a koupím mu takové Armani hodinky které jsem našla. Věděla jsem, že tuto značku má rád, ale hodinky od Armaniho ještě nemá, takže to byla taková sázka na jistotu. Udělaly mu radost. :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, děkuji moc za tipy na dárky. Já jsem tomu mému koupila pouze šálu a lahev alkoholu, protože nás minulé Vánoce postihla taková nepříjemná situace. Nicméně o tom to přeci není a i tak jsme si to vše docela užili :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Pokud chcete vašeho muže opravdu překvapit, zkuste mu na večer, kdy má být sám doma objednat společnici. Vím, může se to zdát jako bláznivý nápad, ale když se poté vše vrátí do normálu, svého milého v posteli skoro ani nepoznáte. Fakt všem doporučuji.

    OdpovědětVymazat
  10. Pro svého přítele jsem se letos narozeninové překvapení připravila trošku jinak. Netypicky jsem mu dala obálku. Byl úplně nesvůj, když v ní neobjevil peníze ale dárkový poukaz. Ještě víc mu zářily oči, když uviděl název obchodu romantickedepo.cz. Hned mu totiž došlo, o co mi jde a že to příště bude trochu jiná liga :)

    OdpovědětVymazat
  11. Dobrý den. Moje děti pořád sní nad LED světlem https://yesbydleni.cz/nastenna-svitidla/1493-cerne-nastenne-led-svitidlo-kare-design-radiation-black.html?search_query=LED&results=21786 a já vůbec nevím, které vybrat. Budu ráda za Vaše rady.

    OdpovědětVymazat
  12. Jo, tak to i já mám docela dost ráda číst si nějaké dobré zprávy třeba z této stránky zde a k tomu vypiju šálek nějaké dobré třeba arabské kávy... myslím si, že to má rád snad každý a kdo to rád nemá, tak je opravdu asi divný tvor :D

    OdpovědětVymazat