středa 20. května 2015

Sto dvacet osm týdnů

Máme za sebou pekelný týden. Erwín chytil ve školce vleklou virózu, která se dává na ústup jen velmi pomalu. Ve středu se probudil s teplotou, která mu zvýšená vydržela až do neděle. Do toho se po pár dnech přidala rýma, kašel a zanícené oči. Poslední dny se budí a má očíčka úplně zalepená. Jejich čištění obrečí, kapání taky. Naštěstí mu nevadí kapky na kašel, které jsme v průběhu nemoci museli vyměnit, protože se nám nezdálo, že by fungovaly. K tomu je mrzutý a vůbec celý nesvůj. Nejvíc potřebuju dudu a tátu. Ten si nemůže ani dojít na záchod, aniž by mu nevyl za dveřma. Z jeho kvílení už nám solidně třeští hlava. Stejně jako z celodenní produkce Peppy Pig, Máši s medvědem, Ovečky Shauna a dětských odrhovaček. Odkoukal, kdy počítač hlásí slabou baterii a mate nás pak požadavkem na šťávu. Jednou si do něj šňůru rovnou zapojil sám. A z modelíny poprvé úplně sám udělal obličej s očima a nosem, který pojmenoval: "Fousatý pán." Klidně bych ale tynhle pokroky vyměnila za zdravého a veselého Erwína. Tak snad už brzy...

8 komentářů:

  1. Přeji brzké uzdravení, jak jsou nemocní, je všechno na prd.. B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Je nám ho chudáčka moc líto. Snad už bude brzy zase jako rybička.

      Vymazat
  2. at je brzo lip:)snad uz to obdobi kaslu a rym bude pryc....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky doufám, protože tahle viróza je zatím snad to nejhorší, co nás potkalo. Pak se ti ozvu a mohly bychom konečně něco podniknout!!!

      Vymazat
  3. Taky posílám sílu na brzké uzdravení. Já bych taky vždycky dala cokoliv za to, abych nějakou nemoc s malou mohla vyměnit. Vidět ji takovou bez nálady a unavenou je vždycky srdcervoucí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já tak altruistická matka nejsem. :) Jako děti jsme si tím musely taky projít, teď je řada na nich. Navíc jim ty nemoci cvičí imunitní systém. Ale máš pravdu, že se je težký se na ty ztrápené chuděrky dívat. Úplně se mi chvílema svíralo srdce, jak mi ho bylo líto.

      Vymazat
  4. Přeji, ať je Erwín brzy zdravý!!

    OdpovědětVymazat