pátek 8. dubna 2016

Mini festival / Adélčina výbava & mini tipy

Na Mini festivalu jsem se byla podívat už dvakrát. Naštěstí mám vstupenku až do neděle, protože mi obě návštěvy Adélka asi tak po hodině začla bojkotovat. A to jsem jí koupila šaty od Zárubový! A ty nemám ani já. K tomu jsem přikoupila kabelku od Lumky, která byla původně dárkem pro jinou holčičku, ale nevím, jestli budu mít to srdce ji dát z ruky. Na obě parády si bude muset ještě chvilku počkat, ale ptáček z Kutulu jí udělá radost už o trochu dřív. Zamilovala jsem si toho ale mnohem víc...

Třeba celou kolekci nových dřevěných hraček od již zmíněné značky Kutulu. Erwín by chtěl toho dřevěného koníka, a i když si nejsem jistá, jestli už na něj není velký, asi mu ho nakoc koupím. Mimo festival se dají koupit třeba v obchodě Hugo chodí bos.

Lumpka k roztomilým holčičím kabelkám vyrábí i doplňky do vlasů. Kromě toho u ní pořídíte parádní plstěně a látkové čelenky a korunky.

Nadchla mě i nová kolekce textilních výrobků od Lavmi. No řekněte, není ta dečka s kuřátky a polštář a batůžek se vzorem ptačích stop na modrém podkladě nádherná! Tentokrát jsem odolala, ale brzy se vyravím do jejich kamenné prodejny a vyberu pro nás nějaký skvost.

Tyhle cool kytary od značky Tokvído už jsem viděla, ale že Katečina, která za touhle značkou stojí, vyrábí z něžných látek i zavinovačky, povlečení a zástěrky, jsem objevila až tady. Škoda, že už několik zavinovaček pro Adílku mám, protože tahle s liškama je úžasná. Byla jsem se na ní podívat několikrát, ale nakonec jsem odolala...

...stejně jako těmhle miminkovským hnízdečkům od MimiConcept. K vidění a ke koupi je toho na festivalu ale mnohem, mnohem víc. Načerpat inspiraci a vyčerpat svoje konto tu můžete až do neděle. Návštěvu téhle akce rozhodně doporučuju! A pokud se bojíte, že si s dětmi expozici v klidu neprojdete, můžete k jejich zabavení využít pestrý doprovodný program.
---
Fotky: 1.,2. moje, 3. FB Lumkpa, 4. FB Lavmi, 5. FB Tokvído a moje, 6. FB MimiConcept



1 komentář: