čtvrtek 2. března 2017

Mámy mámám! / Jarní sbírka pro azylový dům Prahy 7

Před pár dny jsem se prokousala skoro celou snad všemi vychvalovanou knihou Zázračný úklid. (A do dvou třetin jsem se navíc dostala jen kvůli zdravotní patálii, díky níž jsem byla nucena trávit dlouhou dobu na záchodě. :)) Musím přiznat, že je mi autorčino pedantsví a zaklízení věcí do krabic od bot vlastně dost nesympatické. I tak u nás ale právě probíhá jarní úklid a metoda emocionálního rozhodování je docela účinná. V "dětském pokoji" stále stojí několik nevybalených krabic s papíry a dětským oblečením. Všeho se chci postupně zbavit a u některých věcí jsem čekala na příležitost, jak je ještě smyluplně využít. Asi to máte podobně. S dětmi jsem postupně nashromáždila kvantum věcí, které je mi líto vyhodit, prodat se moc nedají, nebo na to úplně nemám trpělivost (teď zkouším Modrého koníka, tak se mrkněte, jestli se vám něco nehodí) a ani je nemám moc komu dát. Naštěstí se v hlavě Terezy aka Madame Coquette koncem roku zrodil nápad uspořádat charitativní sbírku pro azylový dům v Praze 7. Oslovila několik "mama blogerek", které se všechny nadšeně přidaly. Kolem Vánoc bylo podobných akcí několik a tak jsme chvilku s realizací vyčkávaly. Teď je ale ta správná doba! Pokud tedy zrovna taky vyklízíte skříně a přemýšlíte, jak s přebytky naložít, přidejte se k nám!

Sejdeme se 22. března v Altě, kde na vás budeme čekat mezi 10:00 a 17.00. Vybírat se bude oblečení, hračky a další potřeby primárně pro děti od 2 let a hezké oblečení a kosmetika pro ženy v nouzi. Na vaše děti čeká několik  zábavných dílniček a s vámi si rády dáme kafe. Se spoustou z vás se znám virtuálně a tohle je hezká příležitost jak se sejít v reálném světě a ještě udělat dobrý skutek! Tak co, přijdete? (Zájemci o dětský program by se měli zaregistrovat tady: charita@madamecoquette.cz - podrobnosti jsou v letáku.)
---
K akci je i FB událost (tady), budeme rády, když ji bude sdílet i mezi svými kamarádkami, které vemte ten den klidně s sebou. Alta a její kavárna Obývák je totiž dost velká pro všechny. Mají tu dobré kafe, nově vybavený dětský koutek a velká srdce! 

Žádné komentáře:

Okomentovat