středa 9. ledna 2019

Jak na Nový rok... / Pečující olej Puristry & Co bude s blogem

Nový rok jsem začala s luxusním olejem Puristry. Vyhrála jsem ho loni v soutěži u Green Beauty a dlouho mi bylo líto tenhle skvost použít pro sebe. Nakonec jsem si ale řekla, že ho ze svého okolí stejně nejspíš nejvíc ocením já a zkraje roku jsem ho (se slavnostním pocitem) otevřela. Obsahuje několik úžasných pečujících olejů v bio kvalitě (například jojobový, šípkový, z granátových jablek nebo z acai) a navíc je obohacen o vitamín E, což ho pasuje na ideálního kandidáta na zralou pleť. Díky svým dalším přísadám má zajímavou, kořeněnou, téměř pánskou vůni. Těžko se mi definuje, protože každý den na mě vyskakuje její jiný akcent. Někdy cítím spíš šalvěj, jindy černý pepř nebo kumín. A protože oleje je v lahvičce docela hodně (50 ml), naučila jsem ho používat i Typošku, kterému se také zamlouvá. Už jste o téhle značce slyšeli? Já se přiznám, že jsem o ní před soutěží  nevěděla, na všech zahraničních webech má ale skvělé recenze, takže rozhodně stojí za pozornost všech 35+. Slibuje totiž  lepší pružnost a pevnost pokožky, hydrataci a výživu, která působí proti stárnutí pleti i zlepšení vzhledu jemných linek a vrásek. Celá řada pečujících přípravků má šest kroků a kdybych mohla, pořídím si je na zkoušku všechny!

Začátkem roku jsem taky intenzivně řešila, co s blogem a sociálními sítěmi, které jsou s ním spojené.  Děti už odrostly věku, ve kterém jsem se cítila pohodlně sdílet jejich pokroky. Navíc mi v poslední době dost ubylo volného času a uvažovala jsem, jestli neskončit. Jenže pak jsem si uvědomila, kolik jsem během blogování nasbírala kontaktů a informací o lokální, eco-friendly a udržitelné módě, přírodní kosmetice a knížkách, hračkách a oblečení pro děti a je mi líto přestat podporovat všechny ty skvělé lidi, kteří se dali do výroby, dovozu nebo podpory všech těch úžasných věcí. Nejsem žádný mega blog, a potěší mě každý, kdo mi napíše, že místo do obchoďáku šel koupit dárky pro děti na festival mini nebo začal doma používat přírodní kosmetiku a čistící přípravky. Nemám v sobě komplex učitelky ani potřebu lidi kolem sebe poučovat, jak mají žít. V tomhle případě mě ale osvětu šířit baví. A tak (zatím) budu pokračovat. Na blog pro vás zkusím koncem týdne připravit nějaké nové čtení a i na sociální sítě budu odteď dávat víc tipů na produkty, které mě baví. Kritériem bude, zda jsem danou věc vyzkoušela (nebo bych ji chtěla mít doma), je ekologická, udržitelná, lokální, recyklovaná nebo nese nějaký charitativní aspekt. A samozřejmě musí být hezká, protože to tak prostě mám, chci se obklopovat hezkými a smysluplnými věcmi. Přeju vám všem ještě jednou krásný rok a doufám, že vás to tu bude bavit!

17 komentářů:

  1. Dobrý den, moc dě,kuji za Vaše příspěvky, čtu ráda. Chtěla jsem se zeptat, kde se dá koupi bílá košile, kterou jste si koupila, V Kotvě ?
    Moc děkuji a zdravím mhr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marie, díky moc za hezký komentář! Mám radost, že mě někdo (ještě) čte. Ta košile je od slovenské značky Cila - dá se koupit on-line (https://cila.me/) nebo na akcích, jako jsou festival mini a sloudays. Mrkni na jejich FB, určitě tam budou mít soupis, kde budou k zastižení osobně. Nebo jim napiš, jsou moc milí.

      Vymazat
    2. Moc děkuji, hezké dny těším se na další typy. mhr

      Vymazat


    3. 🔥☑️COMPOSITE CYBER SECURITY SPECIALISTS ☑️🔥

      •• Are you Seeking for the Top Notched Legit Hackers online?
      Congratulations Your search ends right here with us. •• ⚡️⚡️

      ☑️☑️For Years Now We have Been helping companies secure their Infrastructures against malicious Attacks, however private individuals have been making use of our services to provide Optimum solutions to their cyber and Hacking related Issues by providing them unlimited Access to their desired informations from their Target such as Phone Hack (Which enables them to monitor their kids/wife/husband/boyfriend/girlfriend, by gaining access to everything they are doing on their phone without their notice), Credit Card Mishaps, Website Hacking, Funds Recoveries And Every Other Cyber Related Issues That has to Do With HACKING.

      🔥☑️COMPOSITE CYBER SECURITY SPECIALISTS is a vibrant Team of dedicated online hackers maintaining the highest standards and unparalleled professionalism in every aspect.
      We Are One Of The Leading Hack Teams In The United States With So Much Accolades From The Deep Web And IT Companies. ••
      ••We Offer Varieties Of LEGIT Hacking Services With the Help Of Our Root HackTools, Special HackTools and Our Technical Hacking Strategies Which Surpasses All Other Hackers.

      🔥☑️ Below Is A Full List Of Our Services:
      ▪️ FUNDS RECOVERY ON BITCOIN SCAM, INVESTMENTS, BINARY OPTIONS TRADING, LOANS and ALL TYPES OF SCAMS.
      ▪️ WEBSITE AND DATABASE HACKING 💻
      ▪️ CREDIT REPAIR. 💳
      ▪️ PHONE HACKING & CLONING (giving you 📱 Unnoticeable access to everything Happening on the Target’s Phone)
      ▪️ CLEARING OF CRIMINAL RECORDS ❌
      ▪️ SOCIAL MEDIA ACCOUNTS HACKING 📱
      ▪️RECOVERY OF DELETED FILES 📤
      ▪️LOCATION TRACKING 📌
      ▪️BITCOIN MINING ⛏ And lot More.


      🔥☑️We have a team of seasoned PROFESSIONALS under various skillsets when it comes to online hacking services. Our company in fact houses a separate group of specialists who are productively focussed and established authorities in different platforms. They hail from a proven track record and have cracked even the toughest of barriers to intrude and capture all relevant data needed by our Clients. Some Of These Specialist Includes ⭐️ DAWID CZAGAN⭐️ JACK CABLE ⭐️ SEAN MELIA ⭐️ ARNE SWINNEN ⭐️And More. All you Need To do is To Write us a Mail Then We’ll Assign any of These Hackers To You Instantly. Trust Me You Don’t wanna miss this Great Experience.

      🔥☑️COMPOSITE CYBER SECURITY SPECIALISTS is available for customer care 24/7. Feel Free to Place your Requests.

      We’ll Be Glad to Have You Join Over 20,000 satisfied clients around the world that have used our services 🤗

      🔥☑️☑️CONTACT US TODAY:
      ••• Email:
      composite.cybersecurity@protonmail.com

      🔘2020 © composite cybersecurity specialists
      🔘Want faster service? Contact us!
      🔘All Rights Reserved ®️.

      Vymazat
  2. Ahoj Radko, ja Te taky ctu moc rada! Tak jsem rada, ze ses rozhodla pokracovat. Lenka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Lenko! ♥ Jsem ráda, že si to tu nešmudlim jen pro sebe. :)

      Vymazat
  3. To je skvělé. Já jsem úplně vypustila krémy a jedu na olejích od podzimu a jsem úplně přešťastná a mám pocit, že je mi patnáct. :D :D :D Jsou dny, kdy si ani nedávám make-up, tak pěknou pleť mi oleje zařídily (možná placebo). :) Díky za tip, ta "téměř pánská vůně" je pro mě největší magnet.

    Děkuji,
    Olív

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...A BAVÍŠ MĚ MOC, TO TY VÍŠ A OBJEVUJI DÍKY TOBĚ NOVÉ NEPOZNANÉ!

      Vymazat
    2. Taky už v olejích nějakou dobu jedu a miluju, jak mám díky nim jemnou a vláčnou pleť. Je to fakt zázrak a přitom tak jednoduchý!

      Vymazat
    3. A DĚKUJU za podporu! ♥ ♥ ♥

      Vymazat
  4. Milá Radko,
    moc ráda Vás sleduji, jste tuze inspirativní. Jsem ráda, že budete pokračovat. A jak tak čtu zkušenosti ostatních dam s oleji, asi vyzkouším :-).
    Lída

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lído, díky za milý komentář! Já začínala s oleji od slovenské značky Mylo - nejsou tak drahé, dělají se lokálně a ten s názvem Flora je jeden z mých nejoblíbenějších. Bývají na různých akcích, ale mají je i obchodech s bio kosmetikou. Mějte se hezky! Radka

      Vymazat
  5. Dobrý den, Radko, dobře, že jste neskončila! Čtu Vás ráda. Na základě Vašeho doporučení například "jedu" v arganovém oleji. Je super. Díky za Vaše tipy. Mějte se krásně! Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evo, díky! Za každý takový komentář jsem moc vděčná! A taky jsem ráda, že se ti moje tipy osvědčily! ♥

      Vymazat
  6. Můj nejoblíbenější blog! Zůstaňte! Moc ráda uvítám více tipů na knížky pro děti i dospělé.

    OdpovědětVymazat
  7. COLLINS GUZMAN FUNDINGS

    We offer a variety of Financial packages at a very low interest rate, We stand apart from other lenders because we believe in customer service, We offer the right solution to your financial needs.In general we are FINANCE COMPANY, We offer loan at 3% interest rate, Commercial loans, business loans, home loans, car loans and debt consolidation loan are available for you. Contact us for more information via E-MAIL: collinsguzmanfundings@gmail.com

    Names:
    Occupation:
    Loan Amount Needed:
    Loan Duration:
    Your Country:
    Mobile NO:
    Purpose Of Loan:
    Email Address:
    monthly income:
    Sex:
    Age:

    Thanks and best regards
    Mr Collins Guzman
    WhatsApp: +1 (786) 598-8751

    OdpovědětVymazat