pondělí 11. března 2013

Čtrnáct týdnů

Minulý týden byl docela akční. V pondělí jsem se konečně byla ukázat v práci. Zvládla jsem jenom jedno patro, takže se tam ještě budu muset brzy vrátit. V úterý jsme byli na kontrole u pediatričky. Ukázalo se, že naše domácí měření moc neodpovídá realitě. Sekli jsme se o 6 centimetrů a nejmíň půl kila. Erwín měří 62 cm a váží bez pár gramů 6 kilo. I tak ale roste jako z mlíka (z vody to opravdu není). Ve středu jsem se byla podívat za Sábou, která nedávno porodila. Při té příležitosti jel Erwín poprvé metrem. Ve středu jsem byla na procházce ve Stromovce s další kamarádkou a večer jsme vyrazili na vernisáž do DOXu. Bydlíme dva bloky od něj, poprvé jsem se tak jala vyzkoušet naše nosítko Baby Bjorn. Erwíňák byl spokojenej, jen mě ještě dva dny potom bolely záda.

A pak následovala trojkombinace: moje narozeniny - první výročí první svatby a první výročí druhé svatby. Náramně jsme si to užili. K narozeninám jsme vyrazili na pozdní oběd, po kterém jsem "skoro náhodou" zavedla Typošku do skvělého butiku Luciela Taschen. Tam jsem si vybrala krásnou koženou tašku, která hravě trumfne i tuhle. Večer jsme si doma dali sushi, který jsem neměla snad rok! V sobotu jsme zašli na nostalickou návštěvu Kidó a v neděli si dali masáž, saunu a večeři. Poprvé Erwína hlídala moje mamka. Je to pašák. Zvládl to hravě.

4 komentáře:

  1. Hej, děcka,
    jste se teda měli!!!
    Příště mě vemte s sebou! ... .o)
    A gratuluju, velice.

    OdpovědětVymazat
  2. haha dodatecne blahopreju, trochu jsem se zamotala s tema svatebnima vyrocima, ale snad jsem to pochopila dobre .))) k memu nosicimu komentari - s tim ergonometrickym nositkem prave zada neboli, bonus k pohodli mimina je i pohodli nosice :)) no a kido.. mnam.. no uz bych to mohla sepsat, ty nase zazitky s rosickou..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, je to zamotany, ale proc mit jednu svatbu, kdyz muzes mit dve?

      Kido je uzasny. Treba tam na vas nekdy narazim...

      Vymazat