úterý 4. února 2014

Bye bye, Little Gym!

Minulý týden jsme byli naposledy cvičit v The Little Gym. Na závěrečnou hodinu se k nám přidal i Typoška a tak jsme si to s Erwínem náramně užili. Bude se mi po veselém cvičení a následném obědě v čajovně U bílého jestřába stýskat...

8 komentářů:

  1. A co se stalo, ze uz nebudete chodit?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Skončil semestr a začínám pracovat. Sice jenom na chvilku a na částečný úvazek, ale nechci se z toho zbláznit. Jinak se nám ale cvičení moc líbilo.

      Vymazat
  2. Chápu. To samé jsem taky před rokem řešila. Teď už jsem úspěšně na plným úvazku zpátky v práci....Ať to co nejlépe zvládneš!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Je to jen na chvilku a moc se z té práce těším. Doufám, že ty zvládáš návrat v pohodě.

      Vymazat
  3. Do Little Gym jsem chtěla chodit, ale odradila mě nakonec cena... (i když jsem pracující, tak Little Gym se mi právě líbil tím, že jeden z mála nabízel cvičení i přes víkend). Takže jsme nakonec zvolili víkendové plavání. Tak se chci zeptat - opravdu za tu cenu cvičení stojí? Děkuji, S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemám srovnání s jinými zařízeními podobného typu a cenově to odpovídá tomu plavání, tak jsem do toho nakonec šla. Mají moc hezké zázemí, panuje tam příjemná atmosféra a všichni jsou nadšení pro věc. Taky se mi líbilo, že je cvičení česko-anglické. Doufala jsem, že se seznámím s nějakou anglicky mluvící maminkou, což se nakonec nestalo. Pokud by to ale mělo výrazně zasáhnout do vašeho rodinného rozpočtu, určitě se dají najít i jiné a levnější varianty. Pokud bys to ale opravdu zvažovala, můžeš jít na jednu ukázkovou hodinu zdarma.

      Vymazat
  4. My jsme tam právě na ukázkové hodině byly, mají pravidelný den otevřených dvěří. Domi byla nadšená, ale máme to děsně z ruky. Zvolili jsme tedy lokální variantu, ale i mně se v TLG moc líbilo. Mají skvělý přístuo k dětem a krásné vybavení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To chápu. Já tam byla dvanáctkou za chvilku, takže v tomhle ohledu to pro mě bylo taky výhodný. A navíc je to tam opravdu moc hezký.

      Vymazat