pondělí 10. února 2014

Vyfoť se se

Věděli jste, že si teď v Divokých matkách můžete kromě kávy objednat i focení s někým nebo s něčím, co máte rádi? Třeba s čepicí? Nebo se psem? Anebo s tou kávou? A to samé platí o vašich ratolestech. Ty se můžou vyfotit třeba zase s vámi.

Úplnou náhodou jsem zjistila, že můj kamarád Marek, který třeba fotil několik kampaní pro Leedu, si v Divokých matkách nedávno otevřel ateliér. Informace přišla v době, kdy jsme plánovali Erwínovu oslavu prvních narozenin. Díky správnému načasování tak máme z oslavy kromě amatérských snímků i pár profesionálních. A vy je můžete mít taky. Trvá to chvilku (15-20 minut) a nestojí to moc. Za ateliérovou fotku dáte 1000,- Kč, za fotky oslavy taky tak a za obojí 1500,- Kč. Všechny fotky vám Mára vypálí na CD a tu nejlepší vytiskne na profi mašině. V únoru je navíc na focení sleva 25%. Více informací a objednávka zde, inspirace na Facebooku Vyfotsese.

4 komentáře:

  1. Super tip, Radko! Ja mam teda nejradsi nase spontanni foceni doma, ale pro spoustu lidi je to dobry reseni, zajit si nekam profesionalne. Akorat pak ty alba na socialnich sitich jsou nekdy fakt moc:-(
    A zrovna pisu z I Need Coffee, kdyz pises o ty Leede:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že sis kávu u Lucie užila. My tam byli naposledy už docela dávno, ještě pražilo slunko. Ateliérové focení taky povětšinou nemusím. Ten ateliér je ale super umístěnej - můžeš si nechat vyfotit třeba narozeninovou oslavu.

      Vymazat
  2. Skvělý tip a parádní blog vůbec, díky! Můžu se zeptat - čím fotíte Vy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! :) Fotíme na kompatní Nikon CoolPix P310. Před pár lety jsem si k narozeninám koupila Nikon D400, ale pořád to s ní moc neumím. Fotky někdy upravujeme i ve Photoshopu - kvůli světlu.

      Vymazat