středa 30. dubna 2014

Malý Skandinávec

Skandinávie je nám s Typoškou blízká. Jak si možná pamatujete, moje 35. narozeniny jsme slavili v Kodani a poslední romantickou cestu před narozením Erwína ve Stockholmu. Milujeme vysedávání v designových kavárnách a pozorování stylových domorodců a jejich potomků. Jsem ráda, že kromě skandinávského importu v řetězcích jako je IKEA, H&M a Lindex (které mám samozřejmě všechny moc ráda), vznikají další obchody, kde se dají pořídit další vytříbené skandinávské značky. A jedním z nich je i The Little Nordic Store, který je zaměřen na čistě dětské produkty a jehož banner můžete nově najít na mém blogu. Když jsem si procházela jejich nabízené značky, zjistila jsem, že spousta fešáckých dětí, které jsem si pro inspiraci připnula na Pinterestu na nástěnku BEBE / STYLE & SMILE, je oděna do stejných značek. Ceny jsou sice taky skandinávské, ale kvalita holt něco stojí. Už jste si byli v tomhle obchodě zabrouzdat? A vyhlídli jste si tam něco?

4 komentáře:

  1. Taky jsme tam nedavno nakoupili, moc pekne veci tam nabizi!

    OdpovědětVymazat
  2. až zase pojedete do Kodaně, tak třeba zabrousíte do Nomy, nejlepší restaurace na světě!
    http://www.lidovky.cz/kodanska-noma-se-opet-stala-nejlepsi-restauraci-na-svete-pkz-/dobra-chut.aspx?c=A140429_170223_dobra-chut_ape

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam jsme prave byli! Kde jinde oslavit petatricatiny nez v nejlepsim podniku na svete? Jsem pysna, ze jsme tam byli jeste driv pan nez Cuketka. :)

      Vymazat