úterý 22. dubna 2014

Recenze balíčku LOHAS + rychlá GIVEAWAY

Na úvod bych chtěla říct, že mě k tomuhle článku nikdo nenutil. Ale balíček, který jsem dostala za účast v soutěži LOHAS bloggerka roku, mě tak nadchl, že jsem se rozhodla, že se s vámi podělím o recenzi jeho obsahu. Nejvíc jsem se zamilovala do parfému Vivacité(s) de Bach, kterým se teď neustále voním. Už brzy ho celý vypotřebuju a proto jsem ho zařadila i do své kolekce na Dej mi dárek. Třeba si ho někdo všimne a obdaruje mě... Další z věcí, které mě dostaly, je šteteček na make-up od značky Ecotools. Ukázalo se, že jsem celý svůj život na oční make-up používala úplně špatnej vercajk. Ecotools je k dostámí v DM a nestojí zas tolik. Podívám se jaká další udělátka nabízejí a až budu příště doplňovat kosmetickou tašničku, už nepůjdu jinam.

Díky balíčku jsem taky konečně mohla vyzkoušet kokosový olej, o kterém už kde kdo bájil. Několikrát jsem ho v obchodě držela v ruce, ale nikdy se k jeho koupi neodhodlala. I to se teď změní. Na mou suchou kůži na těle je to úplný balzám a navíc si díky jeho kokosové vůni celý den připadám jak na pláži v Karibiku. V balíčku bylo i bio pražené konopné semínko, které je "ideální pochoutka na volný čas nebo při sportovní aktivitě" :) a konopný protein. Na něm ale není žádná informace, tak musím zapátrat k čemu je vlastně je dobrý. Používá ho někdo?

Jsem ráda, že jsem mohla konečně vyzkoušet i nějaký výrobek od guru přírodní kosmetiky Dr. Hanuschka. Krém i maska jsou moc příjemné, ale vzhledem k jejich cenám budu této značce ještě odolávat. Zpevňovací krém od Bio3T je taky moc příjemný, stejně jako nový dětský krém s výtažky slézové růže od značky Weleda, kterou už na Erwína používáme. Krém Logona Pure schovám jako dárek pro kamarádku a těším se, že si brzy vyzkouším ekopraní se vzorky firmy Ulrich. Perete s nimi někdo? A jste s nimi spojenení?

Nakonec přidávám malou giveaway. V balíčku byl i tenhle parádní diář/deník od Moleskine a kupón na slevu 20% na veganské boty Ahinsa Shoes. Kdo si o ně první napíše, ten je dostane. Ani jedno nevyužiju a ráda pošlu dál.
---
Více o informací o uvedených produktech najdete tady. A pokud mě budete chtít v soutěži podpořit, dejte lajk mému článku v tomto albu. Díky a hezký den!

8 komentářů:

  1. Díky za recenzi, že je slézový od Weledy jsem zatím nezaregistrovala, pořídím.
    Diář se mi moc líbí a šikl by se. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diář je tvůj! Napiš mi prosím tě do mailu kusanec.cz@gmail.com svoji adresu. A ten krém od Weledy je myslím novinka. Tady je víc informací: http://www.weleda.cz/51-zklidnujici-pece.

      Vymazat
  2. Ahoj Radko-konopny protein bych dala do koktejlu nebo smoothie. Ja uz delsi dobu uvazuju o jeho koupi. Me zaujaly ty stetce na ocni stiny, potrebuji novy na pudr, takze zajdu do DM:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky. Smoothie je dobrý nápad. Nějaké si umíchám a přidám to tam. Z toho štětce jsem fakt nadšená. Je moc jemný a velikostí akorát. Poctivě se teď každé ráno líčím. :)

      Vymazat
  3. hmmm, já bych zas brala ten kupon na Ahinsa boty:) Bo nějaké barefoot boty sháním, i když len není zrovna dvakrát praktický povrch boty, ale zas je to česká výroba... a navíc není moc z čeho vybírat. tak uvidíme, zdravím, Jana :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jano, jsem moc ráda, že jsi se o slevu na boty přihlásila! Pošli mi prosím tě mail (kusanec.cz@gmail.com) a já ti kód na slevu pošlu.

      Vymazat
  4. Děkuji moc za recenzi a i za to, že jsi poradila, kde a jaké slevy jsou :-) To já se osobně považuji za takového lovce slev a tedy mohu říct, že mi málokterá sleva unikne :) Určitě Vám mohu doporučit nějaké weby... Takže pokud máte zájem - napište :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji moc za zajímavou recenzi na balíček LOHAS, já jsem si chtěla tento balíček koupit také ve slevě, ale bohužel už jsem nestihla tu tvou. Naštěstí jsem ale našla tento web , kde se ta sleva ještě jednou vyskytla po druhé, takže jsem to stihla jen tak tak :-)

    OdpovědětVymazat