středa 3. září 2014

Devadesátý první týden

Poslední týden měl Erwín rýmičku. Nic vážného, i když měl poprvé i zvýšenou teplotu a museli jsme nasadit Neurofen. Nařídili jsme domácí arest s několika mini výpravami a sobotním výletem na festival Barevná devítka, kde jsme si to moc užili. Erwín tančil na divoké rytmy, ošahal si motorku, projel se v minimercedesu a po odpočinku si dal ananasovou africkou buchtu a pak si poskotačil s Žofií od Darii z blogu Mothers in Prague. Ještě, že s námi byl strejda René, který střídavě fotil, naháněl děti a hlídal kočárky. Já se mezitím předávkovala smaženým jídlem z několika různých koutů světa. V neděli jsme byli u babí a u dědy, kde jsme si to taky moc užili. Tento týden nás čeká nástup do školky, tak držte palce, ať se tam Erwínkovi líbí!

2 komentáře:

  1. Verím, že sa Erwínovi v škôlke páči a užíva si to tam. Ešte raz díky za pozvanie, bolo to milé a príjemné s Vami. Pozdravujeme Reného. A zas niekedy nabudúce, tešíme sa!

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna jsem o tom akorát teď bavila s kamarádkou, že v porodnicích je hrozný teplo a vůbec se netěšíme, až budeme rodit (máme to mít v létě obě). Těsím se, až po tom hrozném tepelném utrpení budu hezky doma, kde máme normální klimatizaci

    OdpovědětVymazat