pátek 29. srpna 2014

Hola, hola, škola volá

Pamatujete si na první dny školy, kdy jsme si všichni museli povinně rýsovat v sešitech okraje? Pokud vás při této vzpomínce jímá nostalgie, tohle je projekt přesně pro vás. Můžete si narýsovat linky i pěkné červené okraje na ubrousky a elegantně pak popíjet s přáteli odpolední čaj. A klidně si u toho můžete střihnout i nějaký ten zajímavý referát... Co vy na to?
---
Projekt jsem našla na blogu Liz Stanley Say Yes. Tento i další DIY projekty najdete i mě na Pinterestu.

5 komentářů:

  1. Kdyby mi někdo řekl, že dneska budu sedět se soustředěně vyplazeným jazykem na parketách a červenou nití "vyšívat" nostalgické diy, tak bych mu nevěřila. No a je to tady. ;-) Bezva tipy, bezva nápad. :-*

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chtěla jsem reagovat už dávno, ale u starších článků na to pak vždycky zapomenu. Moc jsi mě pobavila a doufám, že linky u vás doma pořád frčí! :)

      Vymazat
  2. Taky si ještě živě pamatuji na první školní den. Já jsem ze školy ještě nevyšla. Mám po maturitě a hlásila jsem se na medicínu, na kterou jsem se zatím bohužel nedostala, tak jsem si našla přípravný kurz https://www.chcinamedicinu.cz/ tak příští rok už se snad dostanu, abych mohla dál pokračovat ve studiu.

    OdpovědětVymazat
  3. I u nás už zavolala škola. Syn šel v září do první třídy. Ani jsem netušila, kolik toho je potřeba koupit a zařídit. Dostali jsme ve škole takový velký seznam. Vůbec si nepamatuju, že mě toho rodiče tolik kupovali. Nejvíc práce mi ale dalo sehnat pro syna kvalitní batoh . Nosí hodně učení, tak aby si nezničil záda.

    OdpovědětVymazat
  4. No já už se tedy osobně moc těším, až se děti zase vrátí zpět do školních lavic a já budu mít doma aspoň trochu klidu pro svůj homeoffice :-) Dcerka i syn se hlavně letos připravují i díky kurzům od https://www.to-das.cz/ na přijímací zkoušky na střední školy, takže to s nimi teď není vůbec lehké... Snažím se jim jen vždy dodávat, že "těžko na cvičišti, lehko na bojišti" ;-)

    OdpovědětVymazat