úterý 19. srpna 2014

MENŠÍ KRIZE & GIVEAWAY / OBAL NA KINDL

Mám menší internetovou krizi. Přestávám stíhat. Zvládnout Erwína, práci, blog a k tomu si užívat letních výletů a akcí, je na mě poslední dobou trochu moc. Občas tady asi nějaký den vynechám. Nejraději bych si zalezla do postele s knížkou a na pár dní úplně vypla. To je ale luxus, který si málokterá máma může dovolit. Spíš se někde s četbou pokoutně schováme nebo si aspoň urveme pár minut během kojení nebo jízdy tramvají. A k tomu se mi oproti papírové knížce osvědčil Kindl. Ten můj je sice pořád v provizorní kosmetické taštičce, ale ten váš může mít už brzy pěkný nový kabátek. Domluvila jsem se s Martinem Křivánkem z internetového obchodu napadite.cz, který prodává kromě obalů na Kindle i papírové peněženky a pouzdra pro MacBook, že mi jeden obal do soutěže věnuje.

A pokud tento e-shop neznáte, poprosila jsem ho, aby nám ho představil: "E-shop napadite.cz jsem založil v létě 2012 - motivací pro mě bylo, že jsem hledal obal na svoji novou čtečku Kindle, a žádný z těch, které se prodávaly v Česku, se mi nelíbily. Tak jsem si koupil obal z Anglie. A napadlo mě, že podobné přání - mít hezký a praktický obal na Kindle - by mohlo mít více lidí. Domluvil jsem se proto s výrobcem a začal je dovážet do Česka." A dodal: "Podobně to bylo i s dalšími výrobky - papírovou peněženku jsem si koupil při cestě po USA a zaujala mě svou praktičností (je hrozně tenká) a neobvyklostí. Posledním typem zboží jsou hezké obaly na notebooky - opět jsem sháněl obal na svůj nový Macbook a nakonec si ho koupil v Itálii. Tedy všechny věci, které prodáváme, jsem si koupil napřed pro sebe a zároveň je stále aktivně používám." A tak by to mělo být!

Pokud chcete obal na Kindl vyhrát, stačí se podívat do e-shopu napadite, do komentářů mi napsat, který obal se vám nejvíc líbí, zanechat na sebe kontakt a mít lajknutého kusance na Facebooku. Soutěž ukončím příští středu o půlnoci. Vítěze, který obdrží obal dle svého výběru, vylosuji přes random a vyhlásím na blogu ve čtvrtek 28. 8. 2014. Tak hodně štěstí!

17 komentářů:

  1. Jedničky jsou všechny, ale ten první, luční kvítí, je největší jednička :D

    OdpovědětVymazat
  2. Jee,pekny obchudek.Skoda ze nevěnoval penezenku-Kindle nemáme,ale par peněz snad jeste jo:)

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se líbí Anglický gentleman - lenka.erberova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Retro červená :)
    lenka_jas@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Tutti Frutti:) vzdy by mi rozsvitila den:)
    prochazka.linda@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. lajked..no tak za mna retro cervena, nestarnuca polka dot;-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tutti Frutti :) bbudulinek@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  8. ahojky:) já už od nich jeden obal mám (kytičkovaný) a teď bych pro změnu ráda puntíky, takže za mě rozhodně obal retro červená:) ver.langerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. retro červená,
    veronika.novotova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Anglický gentleman, příjemný design :) Peťa enous@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Radko- ja jsem na tom s energii podobne. Rodina a ty sama jsi ale na prednim miste. Kindl nemam:-)

    OdpovědětVymazat
  12. Elán nějak postrádám tak úplně chápu a přeji do dalších dní ho mnohem víc i sobě. Kindl nemám, ale peněženka je moc pěkná.

    OdpovědětVymazat
  13. Jo jo, taky mívám tyhle "krizovky". Nejlepší dělat, co nám tělo říká a maximálně odpočívat (haha, že já jsem to tak dodržovala, proto jsem dopadla jak jsem dopadla a teď jsem chytrá). Vím, že s dětmi to jde blbě a ještě při práci, ale zdraví máš jen jedno! Kindl nemám, tak nemůžu soutěžit.

    OdpovědětVymazat
  14. Ahoj Radka, práve sa pozerám na môj obal kindlový ...hmm čo naňho povedať? Bola to moja šijacia prvotina a tak aj vyzerá :D Zaslúžil by si asi niečo lepšie. Učaroval mi obal "retro červená"

    Môj kontakt : renata.gettvertova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. retro červená je ako stvorená pre mňa :) ooch
    n.princess@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  16. Retro cervena:) monika.hudlikova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. jednoznačne Retro červená :)
    lucinkabalintova@gmail.com

    OdpovědětVymazat