pátek 4. března 2016

Blogerky sobě!

Jedna z věcí, která mě na blogování baví, je virtuální společenství s ostatními pisatelkami. Určitě existují takové, které se v anonymním režimu navzájem kritizují, já ale zatím (naštěstí) poznala jen vzájemnou podporu. Jsme si totiž moc dobře vědomy, že dávat pravidelně ve známost svoje názory, výrobky (ať už jsou to domácí chleby, děti nebo kabelky) a sny, je chůze na tenkém ledě. Když se pak někde potkáme naživo, už se vlastně docela dobře známe a hned si máme o čem povídat. A zatím to byla vždycky moc příjemná setkání. Stejně tak to bylo s Lelí, která kromě výchovy Sáry, blogu Máma na blogu a propagaci Bepanthenu, zvládá péct pod značkou Leli's Cupcakes úžasné dortíky zvané cupcakes. Měla jsem je šanci ochutnat na několika akcích a vždycky jsem si jich ještě pár nechala zabalit na cestu domů. Jsou totiž tak akorát sladké a ozdobené krémy, na kterých je prostě poznat, že jsou z čerstvých a přírodních surovin. A k tomu všemu jsou krásné! Jak jsem zatím Lenku poznala, má energie na rozdávání. A tak se rozhodla otevřít si vlastní sladký obchůdek s kavárou, kde si budete moct její cukrářský um v klidu vychutnat. Místo už má, ale má to malý háček. A tím je potřeba prostor zrekonstruovat. Obrátila se tedy na všechny sladkomilce, aby jí její sladký sen pomohli splnit. A nebude to zadarmo. Na stránce Hithit (tady) si můžete podle možností vybrat částku, kterou můžete Lelí podpořit a za odměnu na vás bude čekat i nějaká ta odměna. A hlavně, až si k ní půjdete dát něco sladkého na zub, bude vás hřát dobrý pocit, že jste to krásné místo, které na nás čeká, pomohli zrealizovat! A ono brzy bude. O tom nemám pochyb a Lence přeju, aby bylo přesně takové, jaké si ho vysnila!

2 komentáře:

  1. U nás v Ostravě je obchůdek s Cupcakes , velice oblíbený u zákazníků, ale určitě nezačal sbírkou. Slečna, která je vyrábí, byla i v pořadu Dobré ráno. Ale držím palce, aby jste i u vás v Praze mohli vychutnat tuto sladkost. Šá

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju za informaci, určitě se tam zajedu podívat a podpořit obchůdek. Jen bych chtěla vysvětlit, že tohle není sbírka, jen máte možnost si předplatit nějakou z odměn, které nabízíme. Je to takový jiný systém financování. Děkuju, že nám fandíte a třeba se taky někdy potkáme u nás v cupcake obchůdku v Praze, pokud to vyjde.

      Vymazat