pondělí 21. března 2016

Festival dětského designu v Praze!


Začátkem dubna si nenechte ujít přehlídku dětského desigu ve Ville Pellé. Mini festival, jak se akce jmenuje, slibuje nejen krásné hračky, knížky, nábytek a  oblečení od českých výrobců, ale i výběr ikonických kousků ze zahraničí. Všechno si můžete s dětmi pěkně prohlídnout a pak - zatímco se zabaví v dětském koutku nebo na jedné ze skvělých doprovodných akcí - si můžete odpočinout v kavárně Eska. A samozřejmě bude na akci fungovat i obchůdek, kde si vybrané produkty můžete koupit. Tady jsou moje tipy.


Na mini festivalu bude k vidění spousta krásných hraček a bylo těžké vybrat ty nej. Pro Adélku mě nakonec nejvíc zaujala magická kreslicí tabulka z obchodu Ooikidoo (který má spoustu krásných věcí, ale bohužel se nějak ztratil z povědomí) a roztomilá zvířátka od ilustrátorky Andrey Tachezy. Pro Erwína chci omrknout dřevěné hračky od nové české značky Kutulu a houpací prkno. Mezi vystavovateli bude i můj oblíbený obchod s českými hračkami Hugo chodí bos a dejvický KidTown, ve kterém jsem poprvé viděla parádní látkové čelenky Lumpka

Na své si přijdou i milovníci originální dětské módy. Pro Adélku jsem si výhlídla šatičky od Ice Ice Baby a sukni od cuna vlnami. Taky se moc těším, že konečně naživo uvidím kolekci Toto e od Hanky Zárubové, od které mám pár kousků doma, a která dělá třeba super trička s vlkem. A v materiálech festivalu jsem před chvilkou objevila, že Playbag představí tyhle parádní batůžky. K vidění toho ale bude mnohem víc! My si ho rozhodně nenecháme ujít. Co vy? Potkáme se tam?
---
Mini festival se bude konat od 6. do 10. dubna ve Ville Pellé. Pro více informací se mrkněte sem a sledujte i festivalový Facebook.

1 komentář:

  1. Díky za skvělý tip. Určitě se tam půjdeme podívat.

    OdpovědětVymazat