středa 3. srpna 2016

Žralok na pikniku / Nová super značka dětského oblečení

Sobotu jsme strávili v Botanické zahradě, kde se konal Středomořský piknik. Organizátorům se sice do řemesla připletl šotek, ale my jsme si odpoledne užili i tak. Erwín tu pro vás navíc testoval oblečení od nové české značky Shark in the Park. (Jo, a myslel si, že ta socha, u které se fotíme, je toaleťák...)

Pokud sledujete i další blogy, pravděpodobně na vás už zmínka o téhle značce někde vyskočila. Ostatně Erwín se tu ve svém novém žraločím ohozu taky mihnul. Za značkou stojí Bára, která není v módním průmyslu žádný nováček. A jak to tak bývá, s příchodem potomka v ní dozrál nápad na vlastní značku dětského oblečení s hravým názvem, vtipným designem a kvalitním zpracováním.

Nabízí oblečení pro miminka...

...a děti do 7 let. Zatím. Bára totiž plánuje i kousky pro dospělé. Erwín se do žraločí ploutve na triku i superpohodlných a supercool kraťásků hned zamiloval. Jak vidíte z fotek, může v nich bez omezení skotačit a díky pevné gumě v pase pořád sedí na místě, což není díky jeho útlé postavě pravidlem.

Prostě ideální oblečení na letní výpravy. A mimochodem, Botanická zahrada je na prázdninové lenošení jako stvořená. Za poslední dobu jsme tu byli už dvakrát. Při obou příležitostech jsme po (krátké) prohlídce bylin, okrasných květin a japonské zahrady zakotvili na plácku před stánkem s jídlem. Mají tu k dispozici dřevěná lehátka nebo si můžete na trávníku rozložit vlastní deku. Není tu nikdy plno a díky poloze je tu příjemné jižní klima.

Když vás lenošení a koukání do cipřišů a sekvojí omrzí, můžete se kolem voňavé levandule vydat do místní vinárny u sv. Kláry. Odtud je krásný výhled na Prahu i na viniční kopec. Na něm najdete všechny vinné odrůdy dostupné v Čechách. K tomu decinka dvě dobrého místního vína a máte pocit, že jste na dovolené...
---
Pokud vás oblečení Shark in the Park zaujalo, ale nechce se vám do prvního nákupu, aniž byste si ho mohli prohlédnout naživo, vydejte se o víkendu na Dyzajn Market na Piazzetě Národního divadla a setkejte se s Bárou a (nejen) jejími žraloky! 

4 komentáře:

  1. Krásné oblečení!

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím Radko, super akce i triko. Taky chodíme často na různé akce, v Tróji jsem byla zrovna v neděli, určitě se někdy potkáme :) Krásný den, Iva

    OdpovědětVymazat
  3. Musím se přiznat, že o této značce jsem teda ještě nikdy neslyšela, ale vypadá to skvěle. Kde se dá něco takového sehnat? Já taky zrovna pár týdnů zpátky kupovala dětem nějaké oblečení na léto. Trochu jsem se nechala inspirovat jedním článkem, na který jsem narazila tady.

    OdpovědětVymazat
  4. Suprové oblečení. Určitě se na něj podívám. Nicméně mám obavy, že bude docela drahé. Můj rozpočet není tak veliký a nemohu si dovolit vždy nakupovat jen drahé oblečení, které je značkové. Často pak sahám po nějakém eshop second handu , který můj problém vyřeší :-)

    OdpovědětVymazat