čtvrtek 15. prosince 2016

Tipy na dárky pro malé superhrdiny / Kluci 3-5 let

Většina z vás už má nejspíš všechny dárky koupené, ale dřív jsem to sepsat prostě nestihla. Oslavy, přípravy, rýmičky, znáte to. Erwín už něco z výběru má, něco na něj čeká a po zbytku pokukuju a asi neodolám. Tak tedy, co podle mě a Erwína NUTNĚ potřebuje každý superhrdina? Tak třeba parádní ohoz pro chvíle, kdy musí odložit svoji superhrdinskou kápi. Nám se líbí třeba tohle žraločí tričko od Shark in the Park (teď i ve variantě s dlouhým rukávem). Po městě se musí superhrdina pohybovat rychle a mrštně, a tak se mu jistě šikne nová koloběžka. Na tajné poklady by se mu zase hodila krabička s hracím strojkem, který prozradí nevítané vetřelce. Superhrdina se toho chce co nejvíc naučit. Znalosti svého lidského těla mu pomůže zdokonalit tahle parádní magnetická skládačka. Při výpravách za dobrodružstvím se superhrdina někdy pěkně zapotí. Své svaly pak omývá v přírodním mýdle od Little Siberica. Pravý superhrdina si je vědom, že dávat je někdy víc než dostávat, a tak věnuje aspoň jeden dárek někomu jinému. Nám se líbí skutečné dárky od Člověka v tísni.


Superhrdina ví, že láska je nejvíc, a tak by se mu mohl do pokojíčku líbit tenhle plakát. Superhrdina musí tříbit svoji fantazii a tak miluje Duplo, keré se mu snad nikdy neomrzí. Superhrdina má chytré rodiče a proto od útlého věku čte časopis Raketa. Superhrdina se několikrát přesvědčil, že dva jsou víc než jeden, a každý má na světě svoje místo, a tak je rád, že konečně česky vyšla první knížka od Lea Lionniho - Malý modrý a malý žlutý, který o tomhle často píše. Superhrdina si rád skládá puzzle a tak bude nadšený z mimozemšťana, který v sobě jedno skrývá. Superhrdina má styl a tak svoje dárky ukryje v tomhle batmanovském pytli od Nana Party. Superhrdina navíc musí zaznamenávat svůj tělesný růst a tak se mu šikne i praktický metr na zeď od stejné značky.

Superhrdinu baví poznávat svět, a tak miluje mapy a atlasy. O našich oblíbených jsem psala tady. Superhrdina miluje písmenka (a rád vyhrává), a proto by ho mohlo bavit pexeso Šmalcovy abecedy. Superhrdina si občas potřebuje na něco posvítit, a tak by měl mít po ruce svítícího Batmana do kapsy (nebo na klíče). Superhrdina si musí tříbit svůj ostrovtip, a tak se mu líbí knížka Maškary. Kreativita superhrdiny se musí ctít a podporovat. Doma kreslí třeba pastelkami Stabillo, kterými už kreslívala jeho maminka. Superhrdina už je velkej kluk a "nutně počebuje auto na ovládačku". Má ho mít!
---
Doufám, že se vám můj dárkový výběr líbí. Pár dalších tipů navíc najdete tady

Žádné komentáře:

Okomentovat