čtvrtek 10. května 2018

Festival mini / Tipy na jarní nákupy

Do festivalu mini zbývá už jen pár dní. Nevím, jak vy, ale já už se strašně těším. Vždycky si ho náramně užiju - potkám spoustu zajímavých lidí, nasaju tu úžasnou atmosféru, která tu vždycky panuje a samozřejmě nakoupím i kopu věcí pro děti (a pro sebe). Tentokrát jsem nestihla víc festivalových článků, tak jsem pro vás aspoň vybrala věci, které jsem si na mini v minulosti pořídila a které vám můžu s čistým svědomím doporučit. Doufám, že se vám budou moje tipy líbit! (A na konci článku na vás čeká malá soutěž, tak se tím pěkně prokousejte až do posledního řádku...)


A jelikož je letošní jarní edice festivalu zaměřená hlavně na módu, začnu s ní. Rozhodně nesmíte propásnout stánek originální české značku Shark in the Park. Máme od nich už několik kousků a všechny jsou z opravdu kvalitních materiálů, které dlouho vydrží. Třeba tuhle mikinku z jedné s předchozích kolekcí nosí Adélka  opravdu často a pořád drží fazónku. 

Moc se těším na jejich novou kolekci Walking on Air, která podle prvních fotek slibuje barevnou směs oblečení  pro kluky i holky. Já si navíc brousím zuby na nějaký kousek pro sebe (tady).

Další obchod, u kterého se vždycky zastavím, je Nila. Třeba tyhle šatičky od Grey Label Adélka taky hojně unosila a jsou ve stavu, kdy je můžu skoro jako nové poslat dál.

Tentokrát jí nejspíš pořídím i přírodní smývatelné laky na nehty, na které jsem koukala minule. Teď mi totiž ukrádá ty moje...

Určitě omrknu i novinky z obchodu Fór Kids, odkud má Adélka tyhle kouzelné šatičky od dánské značky Small Rags. Mají opravdu hezké kousky, které nejsou vzhledem ke své kvalitě cenově nijak přemrštěné.

Pro praktické kousky vám doporučuju zajít k Duo Mamas, Be Birdie nebo k Nadoma a naven. Estétům, kteří si chtějí udělat radost, pak zase nesmí uniknout nová kolekce značky Julie, šaty pro malé i velké slovenské značky Cila, concept store Wildmini a BubbaChic.

K vyladěnému outfitu to samozřejmě chce i pořádnou kabelku. Ty nejroztomilejší podle mě šije Lumpka. Dala bych vám sem fotku té naší, ale bohužel ji Adélka při první venkovní procházce hned ztratila. Doufám, že ji aspoň našel někdo, komu teď dělá radost a já si skáknu pro novou!

A abych tady neukazovala jenom holčičí kousky, pro tuhle kouzelnou skřítkovskou mikinu...

...s parádní kápí, najdete spolu s ještě kouzelnějšími dřevěnými hračkami u stánku Šimido.

Na výpravy v dešti pak Erwín doporučuje holinky ze společné dílny Young Primitive a Novesta.

U Young Primitive si ale na své přijde doslova celá rodina. Já jsem si tam třeba ulovila tohle omluvné tričko. Najdete tam ale i vtipná bodýčka, dětská trička a funkční bundy, ale i kousky pro mámy a táty, na kterých se nezapře jejich vášeň pro grafický design.

Pro sebe si ještě skočím omrknout novinky u Nily, možná si pořídím další košiloid od již zmiňované slovenské značky Cila a půjdu poobdivovat i kousky několik korejských značek u BubbaChic.

Se změnou sezóny je potřeba doplnit zásoby opalovacích krémů. Za sebe můžu doporučit "worry free" opalováky od kanadské značky Attitude. Letos nabídnou nové obaly a rozšířenou řadu pro citlivou a atopiskoupleť. Hledejte je u stánku Babystart. A nezapomeňte si očuchat i jejich mýdla, pěny do koupele a prací gely s vůní hrušek! Pokud se na festival nechystáte, můžete si tuhle kosmetiku pořídit třeba na Biooo.cz.

Slovenská firma likegroup zase na festival přiveze francouzskou značku nerozbitných slunečních brýlí ki et la, která rozšířila svoji nabídku až pro děti do 12 let. Jedny máme a unosily je obě děti, ale protože jsem nenašla dostatečně povedenou fotku, dám vám sem pro představu aspoň tohohle malého sympaťáka.

U stejného prodejce najdete i tyhle vychytané lahve na pití Pura. Jsou z nerezu a lékařského silikonu (tedy žádný plast!). Koupíte je v několika velikostech, barvách a s různými "pítky." Tahle lahvička vám tak díky možnosti vyměnit uzávěr od dudlíku, brčka, pítka až po sportovní uzávěr vydrží od miminka až po malého dospěláka. My máme navíc lahvičky v termoverzi, což znamená, že nám v nich na výletech zůstane voda několik hodin krásně studená.

Děti je milují a pijí z nich nejen venku, ale trvají i na jejich používání doma.

A pokud máte doma teprve malé prcky, můžete si u likegroup pořídit nádherné ke zdraví k přírodě šetrné hračky z dua Meiya a Alvin. Adélka třeba se svojí myškou ještě doteď spinká.

A když už jsme u hraček, určitě navštivte i Chytrou opičku, od které máme mimo jiné i tohle magnetické puzzle tělo. Její obchod je plný kreativních a nápaditých hraček, e-shop je navíc rozdělen nejen podle typu aktivit, ale i věku dětí, což při vybírání vhodné hračky náramně šetří čas.

Na vyhládlé nakupující bude na festivalu čekat Bistro 8, Salt´n Pepa, FlatWhite a hlavně Lelí´s Cupcakes. Ti letos navíc nově představí i vlastní značku domácích nanuků. Jak vidíte, nabídka bude zase široká. Festivalové dny se naopak zkrátily jen na pátek a sobotu.
---
A nakonec na vás čeká na mém instagramu blesková soutěž o dva festivalové lístky! Mrkněte sem (klik) a zkuste svoje štěstí!

9 komentářů:

  1. Hezky si to uzijte, nam to ted bohuzel nevyjde, trikrat v rade jsem nakoupila same suprove kousky a tesila se na nove prirustky, tak snad na tom dalsim ;)

    OdpovědětVymazat
  2. také jsme nakoupili. díky za tipy!

    OdpovědětVymazat
  3. POTŘEBUJEŠ PŮJČKU?
    NEKLIDUJTE VAŠE FINANČNÍ NÁKLADY NA VÁS KONTAKTUJTE NYNÍ PRO JAKÉKOLI DRUHU ÚVĚRU NÍZKÝM ZÁJEM 2%. (Stephenswillsloan@gmail.com)

    Naše půjčky jsou dobře pojištěné pro maximální bezpečnost je naší prioritou, Naším hlavním cílem je pomoci vám získat službu, kterou si zasloužíte, Náš program půjček je nejrychlejší. Vyplácíme půjčku v libovolné měně dle Vašeho výběru {Us Dollar, pounds, Euro, Dinar, atd.) A trvání od 1 do 30 let k úhradě půjčky (bezpečné a nezabezpečené).

    Potřebujete nějaký druh úvěru a máte nízké kreditní skóre, bylo pro vás těžké získat půjčky
    od místních bank a jiných finančních institucí? řešením finančního problému je STEPHEN WILLIAMS LOAN FIRM. Smluvní podmínky jsou velmi rozumné a ohleduplné.

    Nabízíme širokou škálu finančních služeb, které zahrnují: Vánoční půjčky, Podnikatelské úvěry, Úvěry na konsolidaci dluhu, Osobní půjčky, Úvěry na auta, Hotelové půjčky, Studentské půjčky, Home Refinancování Úvěry s nízkou úrokovou sazbou @ 2% právnické osoby.

    Žadatelé by se měli obrátit na nás prostřednictvím e-mailu: stephenswillsloan@gmail.com. Aplikujte a osvoboďte se od finančního otroctví.

    OdpovědětVymazat
  4. Samé krásné věci a super tipy, jako vždy! Já už dlouho pokukuju po Pura flaše. Vaše děti mají asi s objemem 260 ml? Naživo jsem ji neviděla, tak nemám moc představu..
    Jitka

    OdpovědětVymazat
  5. Good-day, I'm Josef Lewis. A reputable, legitimate & accredited lender. We give out loan of all kinds in a very fast and easy way, Personal Loan, Car Loan, Home Loan, Student Loan, Business Loan, Inventor loan, Debt Consolidation. etc

    Get approved for a business or personal loans today and get funds within same week of application. These personal loans can be approved regardless of your credit and there are lots of happy customers to back up this claim. But you won’t only get the personal loan you need; you will get the cheapest one. This is our promise: We guarantee The lowest rate for all loans with free collateral benefits.

    We strive to leave a positive lasting impression by exceeding the expectations of my customers in everything I do. Our goal is to treat you with dignity and respect while providing the highest quality service in a timely manner. No social security Number required and no credit check required, 100% Guaranteed. Kindly respond immediately using the details below if interested in a loan and be free of scams..

    Email: progresiveloan@yahoo.com
    Call/Text +1(603) 786-7565 thanks



    OdpovědětVymazat
  6. ENOUGH IS ENOUGH FOR THE WISE,PROSPER LOAN FIRM IS THE ONLY WAY OUT FROM ANY FINANCIAL DIFFICULTIES { prosperloanfirm@yahoo.com }

    Greetings great mind, It will be my greatest pleasure saving Individuals and companies from extortion, I know not everyone will want to take it upon their self to reveal the bitter truth about online Lending because of insecurity, Time of doing it and all that. I Ryan F. Tyler, an outstanding businessman who reside at Oakland, California has taken it upon himself to share this article to whom it may concern so they can learn and educate their self from it . It's bad to the extend where you see testimonies online about getting a loan and it turn out to be fake. For real i have fallen for that tricks countless time to the extend i lost almost 65,000usd in total all in the name of getting a loan to invest in a very lucrative business. After so many failed attempt of securing a loan, I and my Manager went online to do a thorough search and found this company PROSPER LOAN FIRM +1(816) 366-8769 ) but before giving it a try we also went ahead to make sure they are registered under BBB, check their reviews and also go to their headquarter to confirm their existence and capability.We were so careful because we didn't wanted to lose any dime again and to our greatest expectation they deliver according to their review and grant us our desire loan amount of 510,000.00Usd. A word to everyone out there when it comes to Online Lenders contact only PROSPER LOAN FIRM via email: { prosperloanfirm@yahoo.com } or drop a message to them via text at +1(816) 366-8769 and consider all your financial problems tackled and solved.#SHARE, You can rescue someone from been victimized today, Thanks.

    OdpovědětVymazat
  7. We are direct mandate to providers and facilitators of all types of Bank Guarantee (BG), SBLC for Lease and Purchase. We engage in MTN, PPP programs, MT109, MT799, MT760, Loans, Sale and Lease of Financial Instruments. In addition we have a
    track record of 100% deliverance rate with the best workable procedures in the Financial Instruments industry. Our providers are very reliable and ready to transact.


    We have an excellent relationship with top rated banks in both Europe and Asia, Stock brokers and financial institutions all over the world. Within a short and transparent transaction period we can provide the SBLC/BG for your Heavy/Light project funding.

    We look forward to your cooperation as we establish a successful business relationship. Anticipating your inquiry

    Email: tekstructuredfinanceltd@gmail. com
    Skype: tekstructuredfinanceltd

    Regards
    David Thomas
    TEK STRUCTURED FINANCE LTD
    BROKERS ARE WELCOME

    OdpovědětVymazat

  8. I AM FINIALLY OUT FINANCIAL BONDAGE THANKS TO MOORE LOAN COMPANY (mooreloancompany@yahoo.com) Or text +1(414) 454-9493..


    Good day everyone,I can’t hide this great testimony that took place in my life I will love everyone to know it and be a partaker of this, that is why I want to share it to the whole world by placing this advert on classifieds, I am Mr Morgan Smith by name, I live in Chicago, United State, I want to thank ROBBINSON MOORE for his kindness upon my family life, I never knew that there is still a sincere and trustworthy lender like this on the internet and on earth. Just some days I was in search for a loan of $ 150,000.00, As I was in search of funds to start up a business. I was scammed about $15,000.00 dollars and I decided not to involve my self in such business again. But a Friend of mine introduced me to a loan firm due to my appearance and doings and also my complains to her. And I told her that I am not interested in any loan deal anymore but she told me that there is still a sincere lender who she will recommend me to, And she gave me the details of this man who is called MOORE ROBBINSON. And I really put a trial and I am most greatful and lucky today, I was given a loan amount of $95,000,00 Dollars by this great firm MOORE LOAN COMPANY. If you are in need of a genuine, Sincere, durable and a truth worthy loan lender or financial assistance and also you know you can be reliable and trusted, capable of paying back at the due / duration time of the funds I will advice you to send your contact to them via email @[ mooreloancompany@yahoo.com] OR Text +1(414) 454-9493 .

    OdpovědětVymazat
  9. Tyjo, děkuji moc za takto hezky popsaný návod na lehké a levné nakupování. Já třeba osobně ráda nakupuji za levno a v tom mi docela dost pomáhá web slevovykupon . Je to hlavně proto, že shromažďuje dohromady spoustu slev a kuponů, takže si tam člověk vybere vždy to co potřebuje a uplatní tam, kde potřebuje :)

    OdpovědětVymazat