pondělí 18. listopadu 2019

SLOU DAYS zima 2019 / Nákupní tip na víkend (+sleva na vstup)

Už tenhle pátek a sobotu se můžete vypravit do Hauch Gallery na SLOU DAYS - inspirativní akci, na které si můžete s čistým svědomím nakoupit oblečení a kosmetiku, účastnit se swap party, nechat se inspirovat zajímavými osobnostmi a během oblíbeného semináře se stylistkou Kamilou Vodochodskou si utříbit, co vlastně váš šatník potřebuje.
Mezi mé oblíbené (a osvědčené) prodejce patří CilaEtik ButikArtery a Moroccan Sense. Pokaždé se musím jít pokochat k Martině z obchodu Minimalista (od které si snad časem i něco koupím) a minule jsem se taky zamilovala do náramků Artcycle Bali, košilových šatů od Lucie Komárkové a basic kousků značky Soulad. Z nováčků mě zaujala přírodní kosmetika Klara Rott či luxusní francouzská značka Beard and Fringe. Skvělým dárkem by podle mě pro spoustu lidí byl zápisník Doller, který bude na Slou Days tentokrát také k mání. Pokud vám zbyde chvilka, určitě se stavte i na nějaké akci v rámci doprovodného programu - já bych si vybrala povídání Markéty Soukupové z OPS na téma Co s nepotřebným oblečením, již zmíněnou Kamilu Vodochodskou a její workshop Podle čeho si mají ženy kupovat oblečení? a obličejovou jógu s Michaelou Dombrovskou. A pokud to chcete na SLOU DAYS pořádně roztočit, zůstaňte na páteční SLOU večírek, který začne rozhovorem s Andreou Růžičkovou. Rozhovor s Andreou povede Kamila Boudová, zakladatelka SLOU DAYS a autorka KNIHY SLOU, kterou Andrea na závěr pokřtí. Hned oté se otevře bar, DJ zapne pult a začne se slavit!
---
A na závěr slibovaný slevový kód na vstupenku. Pokud si do středeční půlnovi na goout koupíte lístek a zadáte kód KUSANEC33, vyjde vás vstup jen na stovku!
---
Report z mojí jarní návštěvy SLOU DAYS, najdete tady!

8 komentářů:

  1. Na mě toto není. Jít někam, kde je hodně lidí a ještě platit vstup. To si radši všechno nakoupím na internetu, kde na to mám klid, takže se nemusím strkat s žádnými lidmi. Navíc nakoupím mnohem levněji. K nákupu využívám různé kupóny , takže podle mě je nakupování na internetu mnohem lepší.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky raději nakupuji oblečení z druhé ruky. Nejoblíbenějším obchodem je pro mě v současné době asi https://www.onlinesekac.cz/ , kde je opravdu velký výběr, takže tam vždycky narazím na něco zajímavého.

    OdpovědětVymazat
  3. Děkuji moc za super článek. Určitě se pokusím podívat na něco podobného a také využiji nějakou tu slevu . Ono ty slevy jsou slevy a "slevy". Člověk musí být obezřetný a dávat pozor na to, co opravdu sleva je nebo není :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Děkuji moc za slevičky. To se určitě bude jednou moc hodit. Také bych ti ráda doporučila jeden web, kde nakupuji, respektive vyhledávám všechny možné slevy. Je to mujletak a mají tam všechny možné i nemožné akční letáky a i jiné slevové letáky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Super! Tyto nákupní tipy se mi velice hodí, protože jsem narazila na tento web , kde mají veliké množství různých slev a kuponů, takže se mi zdá, že tuto výplatu, která mi tedy ještě nepřišla, rozfrčím ve velkém :D

    OdpovědětVymazat
  6. To je krásná akce! Tak snad nám příští rok dopřeje a budeme se moc zase někam podívat. Zatím uspokojuji mé shopaholické choutky přes internet. Mě to baví, ale manžel brečí :D! Zrovna včera jsem si objednala nádhernou bílou peněženku. Už se těším, až mi přijde!

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj!
    V současné době potřebujeme 5 dárců ledvin pro urgentní transplantaci, každý dárce ledvin bude odškodněn celkovou částkou ve výši 450 000,00 USD. Zainteresovaná osoba by měla kontaktovat tento e-mail: doktor.michaellarry@gmail.com (doktor.michaellarry@gmail.com)
    100% záruka ...

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj!
    V současné době potřebujeme 5 dárců ledvin pro urgentní transplantaci, každý dárce ledvin bude odškodněn celkovou částkou ve výši 450 000,00 USD. Zainteresovaná osoba by měla kontaktovat tento e-mail: doktor.michaellarry@gmail.com (doktor.michaellarry@gmail.com)
    100% záruka ...

    OdpovědětVymazat