neděle 8. prosince 2019

Chanuka 2019 / Můj wishlist

Milý Typoško, tady je každoroční seznam dárků, které bych si přála. Stejně jako loni jsem ho rozdělila do našich osmi kategorií - radost (pro děti hračka), oblečení, kosmetika, knížka, hra/aktivita, domov, jídlo a charita. Mrkni na to a já se pak "nechám překvapit", jo?

Kdybych měla letos dostat jenom jednu věc, prosila bych psaníčko PS mini od Leathery. Do práce teď nosím batoh s notebookem a tak potřebuju příruční kabelku na telefon, rtěnku, klíče a hlavně pěněženku - to abych zase nemusela prosit kolegy o finanční pomoc. Navíc díky ní sfoukneš dvě kategorie najednou! (Výhledově mi ale můžeš kliďánko koupit i nějakou kableku u PBG Studio.)

Z kosmetiky bych ráda vyzkoušela arganový olej s vůní santalového dřeva od značky Moroccan Sense. (No vlastně jsem si ho už koupila, jestli ho budeš chtít přenechat jako dárek, stačí se nenápadně zmínit...:))



Poslední dobou jsem si oblíbila zahraniční pobočku Levných knih - Budget Books v Lazarské. Naposledy jsem tam objevila kuchařku Fress plnou zajímavých receptů. Když ji od tebe dostanu, odměním tě mořským vlkem s cizrnou a pečenými rajčaty...

Co se týče další kategorie (hra/aktivita), pojďme během svátů do kina! Amnestie, Staříci, Vlastníci - výběr je na tobě. A taky bych ráda viděla výstavu Rittsteina v Jízdárně Pražského hradu.

Domů mám vyhlídnuté dezertní talířky od Lípy. Pro začátek můžeme dát dva a dva. Napůl. A co se týče jídla, klidně si navzájem dáme jenom kafe. Snad to díky němu ještě jeden rok s těma trpaslíka dáme...

A na závěr nápady na charitu - můžeš mým jménem přispět na dárek pro nemocné děti ve sbírce, kterou pořádá jedna moje milá čtenářka, koupit u Člověka v tísni skutečný dárek nebo podpořit Cestu domů. Fandím i organizacím Lékaři bez hranicNadační fond AVASTAmnesty International a ADRA. Možností podpořit dobrou věc je ale samozřejmě spousta... Předem moc děkuju a doufám, že si letos během svátků i trochu odpočineme! 💕

7 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Need The To Hire A Hacker❓ Then contact PYTHONAX✅

      The really amazing deal about contacting PYTHONAX is that the Hack done by us can’t get traced to you, as every Hacking job we do is strongly protected by our Firewall. It’s like saying if anyone tries to trace the Hack, it will lead them to us and we block whatever actions they are doing.

      We have been Invisible to Authorities for almost a decade now and if you google PYTHONAX, not really about us comes out, you can only see comments made by us or about us.

      Another Amazing thing to you benefit from Hiring our Hackers is that you get a Legit and the best Hacking service, As we provide you with Professional Hackers who have their Hacking Areas of specialization.
      We perform every Hack there is, using special Hacking tools we get from the dark web.

      Some list of Hacking Services we provide are-:
      ▪️Phone Hacking & Cloning ✅
      ▪️Computer Hacking ✅
      ▪️Emails & Social Media Account Hacking✅
      ▪️Recovering Deleted Files✅
      ▪️Tracking & Finding People ✅
      ▪️Hunting Down Scammers✅
      ▪️Hack detecting ✅
      ▪️Stealing/Copying Files & Documents From Restricted Networks and Servers ✅
      ▪️Bitcoin Multiplication✅
      ▪️Binary Option Money Recovery ✅
      ▪️Forex Trading Money Recovery✅
      ▪️IQ Option Money Recovery✅
      And lots more......


      Whatever Hacking service you require, just give us an Email to the Emails Address provided below.
      pythonaxhacks@gmail.com
      pythonaxservices@gmail.com

      PYTHONAX.
      2020 © All Right Reserved.

      Vymazat
  2. Po dlouhé době jsem zavítala na váš blog Radko, mrzí mě, že jsem si vás dlouho nečetla, když vás sleduji všude jinde. Ale zase o to víc si to teď užívám zpětně.Dekuji za vaše krásné články a tipy. Je to pohlazení na duši. Opožděně celé vaší krásné rodině přeji do nového roku vše jen to nejlepší.Mila

    OdpovědětVymazat
  3. Kabelka je moc pěkná, ale takhle podle fotky vypadá, že je malá. Já musím mít trochu větší, protože jsem si koupila velkou peněženku . Úplně nesnáším, když má někdo malou peněženku, ve které má zmačkané bankovky. Já musím mít v peněžence přehled a všechno pěkně srovnané a přehledné :-) .

    OdpovědětVymazat
  4. Pokud potřebujete proniknout do jakékoli databáze, mazat záznamy, vylepšovat kreditní skóre, webové stránky, e-mail, mobilní telefon (hovor, textová zpráva, Whatsapp, bbm), sociální síť (fbk, twitter, Instagram), měnit známky, najít své cílové heslo (přátelé, manželka, manžel, šéf, dívka, kamarádi) vědět, zda podvádějí nebo ne. (zachránil můj vztah, řekněte mu Ruth) Velmi levné a rychlé
    Kontaktujte Mia Garret
    E-mailem ; (int.hackers002@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj!
    V současné době potřebujeme 5 dárců ledvin pro urgentní transplantaci, každý dárce ledvin bude odškodněn celkovou částkou ve výši 450 000,00 USD. Zainteresovaná osoba by měla kontaktovat tento e-mail: doktor.michaellarry@gmail.com (doktor.michaellarry@gmail.com)
    100% záruka ...

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj!
    V současné době potřebujeme 5 dárců ledvin pro urgentní transplantaci, každý dárce ledvin bude odškodněn celkovou částkou ve výši 450 000,00 USD. Zainteresovaná osoba by měla kontaktovat tento e-mail: doktor.michaellarry@gmail.com (doktor.michaellarry@gmail.com)
    100% záruka ...

    OdpovědětVymazat