středa 23. ledna 2013

TO CHCI! / SPÁT!!!

Ilustrační foto: Kema Keur / Foter / CC BY-SA
Únava mě dostihla. První týdny byly v pohodě. Erwíňák dal v noci i šest hodin v kuse. Jelikož přes den se potravy dožaduje každé dvě hodiny, neměla jsem z toho žádné výčitky a užívala si spánku. Poslední dobou ale noční interval snížil na čtyři hodiny a místo spaní po kojení "skřípe," případně natahuje moldánky. Vím, že to není tak strašný, mohl by řvát několik hodin v kuse a být k neutišení, ale i tak bych si tak ráda bez rušení užila aspoň jednu noc!

2 komentáře:

  1. Když byl syn mimino, tak spal také klidně skoro 6 hodin v kuse, čím byl ale starší tím spal hůř. Vyvrcholilo to v jeho dvou letech, kdy se budil po 2 hodinách. To bylo šílené období. Naštěstí z toho vyrostl a teď se budí jen jednou za noc. Já mám ale spánek tak narušený, že jsem se pořád budila, i když on spal. Prášky na spaní jsem brát nechtěla, protože jsem se bála, aby mě pak vzbudil, když se vzbudí. Zkoušela jsem i meduňkový čaj a další babské rady, ale marně. Své vysvobození jsem našla až v CBD oleji, který si objednávám z cibdol a jsem díky němu vyrovnanější a spím kvalitněji :-) .

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych taky tak strašně moc ráda spala, až to bolí, ale prostě se mi to nedaří... Jakože trošku se to zlepšilo od doby, kdy jsme si nechali domu koupit tento lapač snů, ale není to žádný med... Snad se to brzy všechno spraví a budeme zase moci odpočívat tak, jako to bylo předtím...

    OdpovědětVymazat