pátek 22. února 2013

Kabelka (ne) za všechny prachy


Už dlouho jsem hledala hnědou kabelku, do který se vejdou nejen všechny moje serepetičky, ale i Erwínovy apropriety. Tašky na kočárky jsou sice praktický, ale na můj vkus příliš zavánějí maminkovstvím a pokaděnejma plínama. V pondělí jsem v Zaře objevila tenhle kousek. Má nastavitelné držadlo, takže se dá nosit i křížem. Jediná její vada je, že není kožená. Spolu s její koupí jsem si slíbila, že už letos odložím zimní bundu. Jsem totiž totálně městský typ a připadám si v ní jako na horách. Budu tedy předstírat, že už je jaro a mně je teplo... i když Prahu ještě pokrývá čerstvý sníh.
Fotka mojí nové oblíbené kabelky z webu mého oblíbeného obchodu.


4 komentáře:

  1. Já jsem na kabelky nikdy moc nebyla. Přijde mi, že jsou hrozně nepřehledné a nikdy jsem v nich nic nemohla najít. Proto jsem přestala nosit zbytečné věci a je mi hned líp. Když někam jdu, tak si vezmu jen telefon a peněženku, které dám do látkové tašky https://www.reklamni-tasky.eu/potisk-tasek/ .

    OdpovědětVymazat
  2. Bez kabelky nikam nejdu. Přijde mi, že čím jsem starší, tím s sebou potřebuju brát víc věcí. Ne všechny jsou nutné, ale když bych je s sebou neměla, tak bych byla nesvá. Proto jsem sháněla velkou kabelku, kam by se mi to všechno vešlo. Narazila jsem na gobelínové kabelky , které jsou nejen velké, ale taky zajímavé.

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá opravdu moc krásně, nějakou takovou jsem sháněla skutečně dlouho (myslím si, že se to datuje až do listopadu 2018) a pořád jsem nemohla najít tu "pravou" :-) Až když mi kamarádka poradila eshop https://eshop.modadnes.cz/ , tak jsem si objednala úplně skvělou kabelku, která mi vydrží hodně let!

    OdpovědětVymazat
  4. Skoro ti až závidím, jakou jsi to našla krásnou kabelku. To já jsem si nedávno koupila novou peněženku a mám z ní velikánskou radost. Kupovala jsem ji z webu penezenky-ahal a myslím si, že by se ti tam také nějaké líbily. Určitě se mrkni :)

    OdpovědětVymazat