pondělí 28. dubna 2014

Návrat do práce

Dneska nastal den D a já se vrátila do pracovního procesu. Se staronovou šéfovou jsme se dohodly na zkráceném pracovním poměru. Do kanceláře budu chodit v pondělí a v úterý a myslím si, že nám ty dva dny jinčí zábavy s Erwínem jenom prospějou. Vyrazila jsem stylově s topem od Chi-chi, taškou Luciela Taschen a s kelímkem kávy v ruce. Cítila jsem se jak na prvního září. Trochu jsem se chvěla, ale tušila, že se pro začátek nic moc dít nebude. A taky že ne. Nefungoval nám internet, takže jsem byla předčasně propuštěna a Prahou zalitou sluncem jsem mohla odkráčet vstříct lepším zítřkům... Hezké pracovní pondělí všem!

12 komentářů:

  1. Taky jsem naskočila do procesu a je to moc fajn. Přeju hodně jedniček :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky a držím palce, ať je návrat do práce hladký! :)

      Vymazat
  2. Dva dny v týdnu je super kompromis, já myslím, že to není na škodu si jít zase provětrat mozkový závity :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Takhle se z pracovního pondělí dokáží těšit jen matky po mateřské :-))))))) Znám, znám :-)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě nenapadlo, ale máš pravdu. Do práce se moc těším. :)

      Vymazat
  4. Myslím, že skvělá dohoda, která bude pro všechny prospěšná.) Na první den si vyrazila superstylově a na fotce ti to moc sluší.

    OdpovědětVymazat
  5. Radko-stylovy prichod do prace! At to vsechno dobre zvladas!

    OdpovědětVymazat
  6. Moc ti to pristane Radka :) verím, že to bude úspešný rozbeh ;) dovolila som si ťa označiť v TAGu, snáď sa potešíš, už teraz sa teším na tvoje odpovede a určite nie som jediná :)

    OdpovědětVymazat
  7. Jo, tak to já si bohužel po mateřské musela hledat novou práci. Chvíli mi to sice trvalo, ale nakonec jsem naštěstí přes tento pracovní portál zaměstnání našla. Zůstala jsem v něm do dnes a musím říct, že jsem moc spokojená. :)

    OdpovědětVymazat