čtvrtek 3. září 2015

Otevření butiku Petit Bateau


Praha má nový úžasný obchod s francouzskou módou (nejen) pro děti Petit Bateau! Značka vznikla už v roce 1893, její kvalita je tedy dostatečně prověřená časem. Oblečení Petit Bateau se prý dědí z generace na generaci a já se těším, že si založím vlastní sbírku... Minulý týden jsme byli s Erwínem pozváni do Myslbeku na slavnostní otevření tohoto butiku, které jsme si oba náramně užili.

On se vrhl na chuťově i designové dokonalé občerstvení. Dokonce byly pro děti nachystány tématické sušenky, které si mohly samy ozdobit.




Erwín pro tátu vytvořil dvě minimalistické kotvy, kterými se pak trochu nesměle panu fotografovi pochlubil.

Já se mezitím kochala holčičími oblečky, které tu kromě něžné růžové najdete i v dalších variantách. Tentokrát jsem si odnesla jenom milý dárek pro Adélku, ale určitě mě tu ještě uvidí!

Ikonické kousky, jako jsou kvalitní pruhované svetry a zářivé pláštěnky, tu totiž nabízejí v holčičích, klučičích i dámských variantách!

Lindě i celému jejímu sympatickému týmu přeji mnoho štěstí a hromadu spokojených zákazníků. Tahle značka si je totiž opravdu zaslouží!
---
Na nabídku obchodu se můžete zatím podívat jenom na mezinárodních stránkách. Já už mám na několik kousků zálusk. Co vy? 

7 komentářů:

  1. Bože, ten malý má ale oči....po mamince.....Hodně zdraví a pohody...

    OdpovědětVymazat
  2. Páni, jsem moc ráda, že díky tobě vím, že už je obchod i u nás, je to moje srdcová záležitost, nejen pro děti a (pozdě, ale přece) gratuluji k holčičce! Tereza

    OdpovědětVymazat
  3. Ten Erwinek, to je ale cukrous! Uz se tesim na Adelku:) Ty cupcakes & spol. vypadaji famozne. No a obleceni to bude dalsi mnamka.

    OdpovědětVymazat
  4. Ve stredu jsem sla kolem a jen jsem nesmele jukala pres vylohu. Skoda,ze pristi tyden letime pryc. Jinak bych tam vyrazila. Preci jen by byla cena se slevovym kuponem dnu marianne o neco priznivejsi.

    OdpovědětVymazat
  5. Vzhledem k tomu, že má malá dost oblečení na 2 - 4 měsíce, pak z toho vyroste, tak mi to přijde hodně drahý. Kdyby to bylo pro mě, mohla bych si říci, že to budu mít 5 let, že to jistě je kvalitní, ale pro děti, to mi přijde fakt škoda peněz.

    OdpovědětVymazat
  6. Tahle značka mě hodně zklamala. Když jsem čekala první miminko, objednala jsem si pár kousků z jejich německého eshopu (z franc. eshopu zasílají jen do Francie, z německého zase jen do Německa - oblečky mi přivezla kolegyně, jejíž rodiče tam žijí. Mimochodem, ceny vyšší než ve francouzském eshopu.) Ale žádná radost z krásných oblečků se nekonala, když jsem objevila na obou kabátcích dírku - a jeden stál 50 Eur! :-( Dneska to beru jako úlet, ale znáte to, první miminko a mně se tolik líbil. A určitě ho využiju i pro druhé... :-) Dámským kalhotkám (jediná libůstka pro mě) zase po pár nošení popraskaly gumičky v pase, byl to takový hadřík, strašně slabá látka. Takže za mě Petit Bateau už nikdy více. Oblečení se sice na pohled krásné, ale kvalitou si nemůžete být jistí. Samozřejmě oblečení není šito ve Francii, ale v Číně.

    OdpovědětVymazat
  7. Jojo, takový butik bych si také jednou chtěla moc otevřít. Vlastně jsem na tom začala už i postupně pracovat. Nicméně teď trochu stojíme, protože hledáme někoho na texty, které se nalejou do webu. Nevíte o někom? My zatím narazili na kvalitneseo , ale ještě se rozmýšlíme.

    OdpovědětVymazat