pondělí 24. října 2016

Nadčasové slow trendy podzimu / LOHAS blogger 2016





Nejtoxičtější věcí je, když si necháme do života kecat od jiných. V kontextu LOHAS a módy to znamená, že si necháme několikrát do roka nakukat, že potřebujeme kvantum nového oblečení v duchu právě kralujících trendů. Co s tím a kde nakupovat, když chcete mít z pořízených kousků opravdovou radost? To se dočtete v mém soutěžním příspěvku do soutěže LOHAS BLOGGER 2016, jehož tématem letos bylo Co je pro mě toxické. Celý článek najdete tady.

V rámci tohoto projektu se bude konat 11. a 12. listopadu Green Beauty Market, na kterém najdete na jednom místě prezentaci mnoha značek přírodní kosmetiky. Pokud vás toto téma zajímá, nezapomeňte se registrovat. Formulář najdete na tomto odkazu.

PS: Jestli mě chcete v soutěži podpořit, klikněte prosím vás sem (klik) a sdílejte fotku na vašem FB profilu. DÍKY!!!
---
Zdroj fotek z mých oblíbených obchodů se slow módou: Nila, Alchymi (ZOOT), DOBRO (ZOOT), Patagonia, Petit Bateau, Suvi + Matias

3 komentáře:

  1. Krásný výběr. Netušila jsem, že se na Zootu dají sehnat i takovéhle kousky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se to dozvěděla teprve nedávno. O Dobru jsem tedy věděla a něco i mám, ale Alchymi byl pro mě zajímavý objev. Kromě toho mají i další "pomalé" značky. Mám v plánu další článek s podobnými tipy. Snad se mi to podaří...

      Vymazat
  2. Opravdu moc pěkné kousky, taky jsem se na podzim tentokrát vázně připravila, takže jsem si z https://www.onlinesekac.cz/ objednala hned několik moc krásných svetrů. Díky tomu jsem se na podzim cítila jako v bavlnce a teď v tom pokračuji i v zimě ! :)

    OdpovědětVymazat