úterý 2. července 2013

Třicet týdnů






























Z Erwína je zdatný plazec a nesmělý lezec. Krotitel kabelů a přemožitel vzdáleností. Posouvač židlí, sušáků a žehlících prken. Taky se tenhle týden ukázalo, že na svoje pravé jméno vůbec nereaguje, zato na zvolání "Erwíne," hbitě otočí za volajícím hlavu. Navíc si spousta lidí jeho pravé jméno ani nepamatuje, neb se o něm ve všech spřátelených kruzích mluví jako o Erwínovi. Snad se to vytříbí, než začne docházet do nějaké oficiální instituce. Aby nám ho nevrátili jako slabomyslného...

9 komentářů:

  1. pch, měli jste ho prostě pojmenovat Erwín :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyz my ho chteli uchranit skolniho posmechu. :)

      Vymazat
    2. Podle toho, jaká jména mají děti, které chodí nebo chodily s našima holkama do třídy, Erwín by nikoho nepřekvapil. :-) Mně se ta různorodost líbí... A krásně se směje, Erwín! :-)

      Vymazat
    3. Erwin je sice super, ale s nasim prijmenim to zni divne. Muze si tak klidne rikat, pro sichr jsme mu ale pripravili zadni vratka...

      Vymazat
  2. Ještě mu to tam můžete nechat dopsat jako druhý jméno:) Já jsem myslela, že je to vážně Erwín a je to super mimochodem! Podle mě by byl dost cool jako pubescentní frajer Erwín.)

    OdpovědětVymazat
  3. Na Rostenovu notečku? A copak ses první den ve škole naučil, bobele? Naučil jsem se, že se nejmenuju Bobele, ale Izák!

    OdpovědětVymazat