úterý 28. ledna 2014

Šedesátý týden

Erwíňákovi je už šedesát týdnů! Na obrázku je tentokrát s pyramidou z kroužků z Ikea, kterou dostal v létě od babí a dědy ze Žatce. Vždycky se mu líbila, ale teprve teď to s ní umí pořádně rozjet. Bourá a posledních pár týdnů i staví. Tluče o sebe kolečky tak, že to musí slyšet všichni sousedi v okolí a teď s nima i hrdě pochoduje a různě je schovává. Což teď ostatně patří k jeho nejoblíbenějším činnostem. Musíme se před ním mít pěkně na pozoru... Tuhle jsem si chtěla dát kratičkou odpočinkovou vanu a nahatá jsem pak běhala po bytě a sháněla špunt. Má štěstí, že jsem ho v tom botníku našla!

6 komentářů:

  1. Krásné foto. Roste jak z vody.

    OdpovědětVymazat
  2. No jo je to kus chlapa!
    Jak si psala o tom shovávání, hned jsem si vybavila písničku Strašidýlko plašidýlko z našeho oblíbeného CD Říkalda a Křikadla od Karolíny Kamberské. Pokud neznáš, vřele doporučuju, nejen že ho naši kluci milují a posloucháme ho několíkrát denně, ale ještě skvěle doplňuje atmosféru, kterou tihle roční skřítkové doma vytvářejí :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip! CD jsem si našla a projela ukázky. Moc se mi líbí a opravdu krásně vystihuje, jak to s dětmi vypadá. Erwín je taky takovej malej trpaslíček, kterej si to ťape po bytě a dělá roztomilé lumpárny...

      Vymazat
  3. Začíná nebo vlastně pokračuje veselé období, kdy si matka něco plánuje a dítko to přeorganizuje...zasmála jsem se nad koupací scénou..jinak když už byla zmínka o Žatci..byli už jste u Mlsné kozy?? Doporučuju!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mirjanko, zrovna když teď Typoška v Žatci byl, na restauraci natrefil. Dovnitř nešel, ale říkal, že vypadá moc hezky a až tam příště pojedem spolu, musíme ji zkusit. Tedy, pokud nám po návštěvě u jeho maminky zbyde v břiše nějaký místo...

      Vymazat