středa 1. ledna 2014

TO CHCI! / SPLNĚNÁ PŘÁNÍ

Erwín, Typoška i já vám všem přejeme krásný a úspěšný rok 2014! Doufáme, že se vám bude ve všem dařit a splní se vám i ta nejtajnější přání. Aby byl nadcházející rok pro nás ještě lepší, zařekla jsem se plnit pár předsevzetí. Když je sem napíšu, budu se pak muset víc snažit. Dali jste si taky nějaké nebo na ně nevěříte?

Deset závazků do roku 2014
1. Zorganizovat si čas na blogování tak, abych neukrajovala čas Erwínovi a netrávila večery zíráním do kompu.
2. Každý den si s Erwínem intenzivně hrát aspoň jednu hodinu ráno a jednu odpoledne. Asi to taky znáte. Někdy se nechám unést poklízením, vařením a jinými povinnostmi, pak jdem spolu na procházku a najednou je večer a my si ani pořádně nezařádili.
3. Aspoň dvacetkrát za den Erwína rozesmát tak, až to v něm bude klokotat. Je to totiž jeden z nejkrásnějších zvuků.
4. Přestat se v jeho přítomnosti dívat na (někdy trochu drsný) kriminalistický pořady. Snažím se o to už nějakou dobu. Co je psáno, to je dáno, takže teď už ale opravdu nesmím.
5. Ke společným pátečním/šabatovým večeřím přidat společný nedělní brunch. Pořádná snídaně je základ. A pak se klidně můžem svalit na gauč a dívat se na pohádky.
6. Jednou za měsíc k nám na brunch pozvat někoho na návštěvu.
7. Jezdit častěji na návštěvu k rodičům.
8. Aspoň jednou za měsíc si s Typoškou někam vyrazit. Kombinace sauna/masáž, večeře a kino se nám jentak neomrzí.
9. Přečíst aspoň 15 knížek.
10. Znovu poctivě začít s jógu.

21 komentářů:

  1. Prima seznam :-) Ať se Vám i vám daří!

    OdpovědětVymazat
  2. Tak držím pěsti ať se ti podaří vše dodržet! Já si předsevzetí nedávám a s tím, co chci letos dělat nebo změnit jsem pro jistotu začala už loni :-) Nicméně si myslím, že předsevzetí nějaký smysl mají, protože chceme-li něco změnit, musíme na tom makat a co je psáno, to je dáno :-) Tak šťastný nový rok!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Často si dávám stejná předsevzetí. Takže několikrát za rok spíš rekapituluju, co se mi daří plnit a v čem musím přidat.

      Vymazat
  3. Tak minimalne tu pulku (detskou) mam stejnou:) Preju vam krasny rok a at se zavazky splni do puntiku:) Petra

    OdpovědětVymazat
  4. Držím palce, zní to splnitelně:) A krásný nový rok!

    OdpovědětVymazat
  5. Jak už jsem psala u sebe, předsevzetí si letos nedávám. Ale ta tvoje 1-4 jsou mi tak blízká, že bych je mohla vzít za své ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Pod tenhle seznam se můžu rovnou podepsat,protože z těch předsevzetí plynou krásné skutky nejen pro sebe,ale i pro druhé :-)Takže ať je ten nový rok stejně krásný :-) Míla

    OdpovědětVymazat
  7. A mimochodem úžasná rodinná fotka ! :-) M.

    OdpovědětVymazat
  8. Perfektná fotka, ste krásna rodinka :) ešte som si svoje predsavzatia nestihla dať, no chystám sa :) prvé tri sú aj pre mňa presne to, čo riešim skoro každý večer keď rekapitulujem deň...snáď od zajtra to už pôjde presne ako má ;) držím palce a teším sa na tvoje posty a info ako sa ti darí záväzky plniť :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Taky se snažím o každodenní rekapitulaci. Jednou za čas je ale dobrý si dát "pořádná" předsevzetí. A když je pak člověk zveřejní, tam mu nezbývá nic jiného, než je splnit. :)

      Vymazat
  9. tak na tu 6tku se hlasim dobrovolne. Novorocni brunch byla latka hodne vysoko. Kdy zacinate? :-)
    PS: a te 2 trochu nerozumim, co ze unasi? :-)

    OdpovědětVymazat
  10. To jsou parádní předsevzetí. Já si je každý rok taky dávám, ale nikdy to dlouho nevydržím. Saunu a masáž mám taky ráda. Na masáž se snažím alespoň jednou za měsíc jít, ale saunu si můžu dopřát kdykoli chci, protože ji máme doma. Manžel se ji snažil vyrobit sám, ale pak uznal, že je výroba saun náročná, tak jsme ji koupili z https://www.dyntar.cz/sauna-na-zakazku/ .

    OdpovědětVymazat