pátek 24. ledna 2014

Slaměná vdova

Tenhle víkend je ze mě slaměná vdova. Typoška vzal Erwína k babí a dědovi do Žatce a já tak mám celý víkend pro sebe! Asi si umíte představit, že po více než roce na mateřské "dovolené" je takováhle pauza velmi vítaná. Dneska už jsem stihla příjemný oběd s Iri z blogu Můj dům, můj squat a s Alizií z Mámou stylově i s jejich roztomilýni holčičkami. Následovalo dlouhé vysedávání v kavárně Savoy s kamarádem Chrisem, který nemá děti, takže konverzace se na Erwína stočila jen výjimečně, což bylo přesně to, co jsem potřebovala. Večer jsem ještě stihla cvičení s kamarádkou. Během té fitness hodiny jsem si říkala, že už mě tam nikdy neuvidí. Hlavou mi probleskávaly scény z filmu Metráček a déjà vu nenáviděných hodin tělocviku. Nutno ale přiznat, že mi je po cvičení moc dobře, takže se tam nejspíš ještě vrátím. Zítra plánuju dlouhé nicnedělání, vyřízení pár restů, saunu a masáž v AXE. Večer se s kamarády chystám do kina a na večeři. Neděli ještě přesně naplánovanou nemám, ale počítám, že až kolem čtvrté Typoška s Erwíňákem dorazí zpátky do Prahy, budu ráda, že je mám zase doma. Doufám, že si o víkendu taky aspoň na chvilku odpočinete! 

12 komentářů:

  1. Radko, to vypada na bezstarostnej vikend! Krome nabityho programu si uzij taky nicnedelani. My mame dneska vecer taky hlidani, tak jdeme do La Fabriky....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Užila jsem si obojí. Doufám, že se vám v La Fabrice líbilo. Taky se tam doufám brzy vypravím.

      Vymazat
  2. Užij si to a díky za fajn společnost při obědě.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Bylo to super - vaše společnost i víkend o samotě.

      Vymazat
  3. Odpocivej a uzivej, co to jde! Obed snad nekdy zase zopaknem ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Super, to bych taky potřebovala. Gratuluji:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo to úžasný! Všem, co by o podobný zážitek stály, přeju, aby se jim brzy splnil! :)

      Vymazat
  5. Já mám tak jednou za měsíc taky den pro sebe. Manžel si vezme syna, abych si odpočinula. Většinou si zajdu s kamarádkami na oběd a potom na masáž. Mám ráda Thajské masáže , na kterých se vždy skvěle uvolním.

    OdpovědětVymazat
  6. Mně osobně třeba hodně obecně v posilování, ale především v té motivaci něco dělat pomohlo, když jsem dostala od dětí fitness náramek od Xiaomi, se kterým si mohu všechny sporty měřit a tak se neustále posouvat. Teď si jen chci objednat Mi Band 4 ochranné fólie, aby se mi nepoškrábal při pohybu displej.

    OdpovědětVymazat