středa 22. října 2014

Podzimní nálada

Víkend jsme strávili u babí s dědou. Za humny mají park, ve kterém jsem jako dítě moc ráda běhala a objevovala. Erwín si skotačení v listí taky náramně užil a mně se při tom podařila tahle hezká fotka, která krásně vystihuje podzimní náladu, ve které se nacházíme. Podzim mám moc ráda. Baví mě všechny ty barvy. Co vy? Jaké je vaše oblíbené roční období?  

8 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Díky! Fotila jsem to jen na telefon, ale podminky byly priznive, tak vypada moc hezky.

      Vymazat
  2. Já mám taky podzim ráda a to hlavně kvůli brouzdání se v napadaném listí a té vůni pomalu tlejícího listí v podzimním sluníčku. A zrovna nedávno jsem si uvědomila, že jsem jako malá ze školy chodila denně kolem parku, kde jsem se právě brodila těmi hromadami a moc mě to bavilo.
    Teplé jarní večery po dlouhé zimě ale taky nejsou k zahození...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně proto mám podzim taky tak ráda. Jaro je trochu lepší v tom, že už začíná být pomalu ve vzduchu léto, které mám oproti zimě přeci jenom raději. Moc ráda se ale chumlám do šál a kabátů. Připadám si tak daleko líp než v letních šatech...

      Vymazat
    2. S tím chumláním tomu úplně rozumím. Minulý týden už jsem vytáhla zimní bundu a s kapucou na hlavě a šálou na krku je mi taky moc fajn...

      Vymazat
  3. Tady je ti Erwín hrozně podobnej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady to zrovna moc nevidím. Asi že nemám podobnou fotku z dětství. Někdy ale vypadá úplně jako já, když jsem byla mrně.

      Vymazat
    2. Já ho většinou z fotek vidím jako vyrovnanou směs tebe a Typošky, ale tady mi prostě přijde jako o hodně víc ty :)

      Vymazat