středa 15. října 2014

TO CHCI! / GREEN KITCHEN

Málokdy mě nějaká kuchařka zaujme tak, že bych jí opravdu chtěla. Vlastním několik opravdu krásných, ale nejvíc mě momentálně stejně inspirují moje pinterestové nástěnky FOOD&DRINKS a SUNDAY BRUNCH.  Do tohoto kulinářského cestopisu Green Kitchen Travels jsem se ale úplně zamilovala! Posuďte sami:



Při sledování videa jsem dostala chuť podobnou kuchařku taky vytvořit. Jenom tak. Pro mě, moji rodinu a kamarády. Vařit jsem totiž taky začala na cestách. Zamilovala jsem se do chutí a vůní, které u nás tou dobou skoro nebyly k mání. A vydrželo mi to dodnes. Co vy? Baví vás zkoušet vařit exotické jídla nebo dáváte přednost české klasice. A co na to váš muž?

2 komentáře:

  1. To je krása! Taky by se mi doma neztratila :) já jsem vlastně vic začala vařit po návratu z cest, z Francie, něco na tom bude....a chutě, muž ten je spíš na klasiku,já spíš na exotiku, tak je to někdy zajímavé :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Cestování je pro vaření skvělá inspirace a z videa se zdá, že to v knížce krásně vystihli. Navíc je krásně zpracovaná. Úplně jsem dostala chuť někam odjet! Typoška naštěstí moji bezmasou a bezknedlíkovou kuchyň přijal. Nášup českých jídel si vždycky užije u maminky a u našich. Případně někde u pivíčka. A pak se rád vrací k mojí odlehčené stravě...

      Vymazat