čtvrtek 10. září 2015

Blogerské setkání s Bepanthenem

Nedělní odpoledne jsme s Erwínem strávili na příjemné akci pořádané firmou, která propaguje krémy Bepanthen. S blížícím se termínem porodu a následnou péčí o Adélku se pro mě tyto produkty stávají zase aktuální. Pozvání na setkání s dalšími blogerkami a jejich dětmi jsem tedy ráda přijala a vy se teď můžete pokochat reportem s krásnými fotkami od Honzy Martince

Po vzájemném seznámení s holkama, které jsem často znala z jejich blogů a instagramů, na nás čekala prezentace produktů, které se pod značkou Bepanthen nabízí. Já třeba doteď měla za to, že Bepanthen je jenom jeden. Na doporučení kamarádek jsem si ho vezla už do porodnice a mazala se s ním po každém kojení. A nejspíš právě díky tomu jsem naštěstí netrpěla problémy prvo-kojících maminek. 

Používala jsem k tomu pravděpodobně Bepanthen Care Mast. Je to jejich nejuniverzálnější produkt a dá se použít na prsa i na dětský zadeček (samozřejmě to chce pro každý účel vlastní tubu...). Můžete si s ním po libosti ale klidně mazat i ruce. Na opruzeniny lze použít i Bepanthen EXTRA Mast, která díky obsahu ochranného vitaminu B3, dexpanthenolu a hydratačního olivového oleje ochrání dětskou pokožku ještě o trochu líp. V nabídce má ale Bepanthen i desinfekční hojivý krém na drobná poranění a popáleniny, který prý při nanášení na ránu nepálí, krém na ekzémy a přípravek proti striím. Snažím se postupně přejít na přírodní kosmetiku a určitě se to odrazí i v péči o miminko.  S Erwínem jsem z přírodních produktů používala Weladu, bohužel mi teď vůně jejich krémů evokuje nepříjemné šestinedělí, takže jsem tuhle značku musela téměř přestat používat. A jak jsem se nedávno bavila s jednou kamarádkou - odbornicí na přírodní kosmetiku, jiné se jí moc neosvědčily. Někdo je s nimi určitě spokojený a já sama uvidím, k čemu se doberu. Do začátku ale určitě zůstanu věrná Bepanthenu a několika dalším produktům, které jsem používala s Erwínem. Máte pro mě nějaké tipy? 

Po odborné části na nás čekalo sladké občerstvení od Lelis Cupcake, které bylo laděno do "krásna," což bylo ostatně hlavním tématem odpoledne. 

Organizátoři si pro nás totiž připravili i setkání se stylistkou Betty ze Zoot a vizážistkou Markétou Smutnou, která nás všechny nalíčila.

Na děti čekala taky spousta zábavy. Mohly si nechat namalovat obličej, ozdobit  cupcake, zařádit na skluzavce nebo si zalumpačit s novými kamarády a hodnými tetami, které se o ně vzorně staraly. Celé setkání se odehrálo v Modré stodole v Hořovicích. Z Dejvic jste tam autobusem přibližně za deset minut a kromě dobrého jídla si můžete zajít do místního wellness parku nebo jít na procházku spojenou s pozorováním přistávajících letadel, které tu lítají už opravdu hodně blízko. Mám v plánu se sem brzy vrátit!
---
Moc bych chtěla všem, kteří pro nás setkání připravili, poděkovat. Měla jsem možnost se dozvědět něco nového, s některými blogerkami se po dlouhé době zase naživo potkat a seznámit se mnohými, které znám jenom přes jejich blogy a instagramy. S Janinou jsme dokonce zjistily, že se naše drahé polovičky znají!

4 komentáře:

  1. Ještě víc lituju, že jsem nemohla dorazit:-(. Teším se na další možnost osobního setkání...

    OdpovědětVymazat
  2. Takže bepantheny jsou přírodní, krom toho hojivého?

    OdpovědětVymazat
  3. Tak to vypadá na parádní akci :) Ty fotky jsou nádherné

    OdpovědětVymazat
  4. Moc príma setkání, zdá se. Jen tedy Bepanthen extra mast není na opruzeniny, ale prevence proti opruzeninám, používám ho na syna a jsem spokojená a lépe se roztírá.

    OdpovědětVymazat