úterý 8. března 2016

Zimní výbava pro městské dobrodruhy

Před pár dny nás Typoška vyfotil při procházce parkem. Na fotkách sice není sníh, ale zima byla pěkná. Naštěstí jsem nás na ní letos trochu líp připravila...

Procházky v chladu budou příjemnější díky teploučkému chrániči na ruce od české značky G-mini. Mají i jeden dvoudílný - takové rukavice na madle. Já ale vždycky toužila po takovém tom kožešinovém tunýlku, co se nosil kdysi (nemůžu si vzpomenout, jak se to správně jmenuje), tak jsem si aspoň částěčně ten svůj sen splnila. S rukama v teple si tak můžu dovolit kabát, který není úplně nejteplejší. V bundě mě totiž potkáte opravdu jen ve výjimečných mrazech. Necítím se v nich dobře a HLAVNĚ k nim neladí moje oblíbená veganská kabelka Matt&Nat.

Adélka na zimu vyfasovala - kromě nového kočárku z druhé ruky a ušatých overálků po Erwínovi - i parádní fusak od Lodgeru. Společné procházky tak pěkně v teploučku prospí. Snad všichni kolem mě něco od této značky mají, nebo by alespoň měli rádi. Kromě fusaků totiž nabízí kvalitní zavinovačky, nosítka, deky a plenky. Hezké fusaky dělá i G-mini, ale to jsem zjistila až příliš pozdě. Jinak bych uvažovala, že si koupím tenhle a mám ho tak sladěný s návlekem na ruce.


Erwín samozřejmě taky nezůstal pozadu. I když bych raději našla nějakou udržitelnější dětskou značku, nakonec vždycky podlehnu klučičímu oblečení od Gapu. Tentokrát jsem jeho bundu a slim džíny doladila šálou ze sekáče a stylovými botami od značky Richter. K tomu samozřejmě pořádnou bambitku a jeho klučičí srdce je spokojené!

11 komentářů:

  1. Jo jo, fusak od Lodger je super, tak máme, líbí se mi od nich snad všechno... Ale uz se těším na jaro a léto, tyhle zateplovaci vychytávky nebudeme potřebovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky už se moc těším na pořádný jaro. Tahle zima naštěstí nebyla tak krutá a dala se přežít s poměrně odlehčenou výbavou. Bundu jsem na sobě měla snad jen dvakrát...

      Vymazat
  2. Odpovědi
    1. nebo, ještě češtěji, rukávník :)

      Vymazat
    2. Pravda, pravda. To je tak, když narychlo dopisujete článek mezi kojením... :)

      Vymazat
  3. Ten rukávník je skvělej! Taky si ho musím pořídit.

    OdpovědětVymazat
  4. Jééé, ten kabát se mi teda moc líbí. Sama bych si ráda pořídila nějaký podobný. Odkud je? Už jsem se po nějakých těhotenských kabátech dívala na happymum ale takový pěkný tam bohužel nemají.

    OdpovědětVymazat
  5. Musím uznat, že ten kabát vypadá vážně stylově. Sama už několik měsíců sháním podobný, ale stále se mi nedaří. Třeba tady mají jeden podobný, který by se mi sice líbil, ale není to úplně přesně to, co chci.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem malému kupovala do kočárku fusak z ovčí vlny. Sice si člověk trošičku připlatí, ale za ten efekt to stojí, protože pak malý vydrží v mrazech i delší procházky, takže i v zimě můžeme být často venku.

    OdpovědětVymazat
  7. Už aby tady byl pořádný podzim a krutá zima. Na ty večerní procházky městem si sice v zimě zvykám delší dobu, ale o to více si je poté v prosincových večerech užívám. Užívám si také svoje kabáty, které levně kupuji na online tržišti na onlinesekac.cz Nakupuji tam už leta letoucí a vždy mi padnou perfektně.

    OdpovědětVymazat