čtvrtek 7. září 2017

Erwín a Adélka / První společné dny ve školce

Konec prázdnin je tu a zase začala školka. Sice v ní Erwín přes prázdniny nějaký čas strávil, ale poslední tři týdny jsme byli jenom spolu a on by si tohle období klidně ještě trochu prodloužil. Narozdíl ode mě. Nevím, jak vy, ale já jsem docela ráda, že si zase trochu oddechnu. A navíc to bude oddech absolutní, protože do stejné školky začala na několik dní v týdnu chodit i Adélka.



Jako druhorozená to má jednoduší v tom, že se s bráškou ve školce často vídá a nebude se tam cítit tak opuštěně. Navíc jsem si naprosto jistá kvalitou místních paní učitelek, takže jim ji tam odevzdávám s naprosto čistým svědomím. První dny proběhly hladce. Adélka se ani neotočila, aby se se mnou rozloučila a rovnou si to zamířila ke krabici s hračkama. Až jí dojde, že tam bude chodit pravidelně, určitě se bude chvíli vzpouzet, ale věřím, že tam nakonec bude stejně spokojená jako Erwín.

Součástí školky je malé hřiště, kde jsem je včera "po o" na chvíli vypustila a nafotila pár fotek na památku jejich společných školkových začátků. Na stejném hřišti se budou někdy i dvakrát denně potkávat. Už teď měl každý z nich jasnou preferenci vozítka. Erwín zvolil šlapací traktor a ona motorku s růžovými kolečky.


Trakor ji samozřejmě taky lákal...

...ale Erwín si strážil jako oko v hlavě. A ještě mi během drandění stihl odvyprávět novou básničku o podzimu. Na téhle fotce zrovna rozhání mraky... Ty se snad ale nad školku nestáhnou a ti dva tam spolu budou jenom kvést. A já taky!

8 komentářů:

  1. Není Adélka ještě moc malá,víte,rychle to uběhne a bude vám to líto
    Dit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dito, nebude. Věřím, že ji dětská smečka prospěje a já mám na sobě vyzkoušeno, že mi být doma s dětmi moc dlouho fyzicky ani psychicky nesvědčí, což se pak pochopitelně odráží na tom, jak se jim věnuju. I přes ty tři půldny ve školce s ní budu trávit většinu volného času, takže za mě je tohle ideální situace.

      Vymazat
  2. Já s nimi byla teď nonstop pět týdnů a už fakt nemůžu. Ve středu jdou, taky oba (V chodí od dvou let nejdřív na dva půldny, pak na dva celé dny, teď půjde na tři). Gratuluju ke školkovému milníku.

    OdpovědětVymazat
  3. MOORE LOANS SAVE ME WHEN THERE WAS NO HOPE {mooreloancompany@yahoo.com}

    Hello everyone in this forum, I am Luis Root from USA, I cannot believe that God really exist not until i was Redeemed and saved from Financial bondage.. l was into financial crisis and needed to pay some bills. l tried seeking help from banks but all to no avail,l also tried seeking help from the internet only to meet scammers who pretended to be private lender and made away with my $15000 and did not get my loan, not until GOD introduce me to Moore Robbinson through a friend who was rescued from financial problem and a loan of $100,000.00 was granted to him by Moore Robbinson, so l took his advise and contacted Moore Loan Company and in the space of one week my loan of $200000 was granted to me.so my advise to everyone seeking for loan at low interest rate of 2% .l am doing this because l am so happy am out of financial bondage and am once again full of joy and life is easy all thanks to GOD and Moore Robbinson. You can contact Moore Loan Company via {mooreloancompany@yahoo.com} OR Text (414) 454-9493

    OdpovědětVymazat