čtvrtek 30. listopadu 2017

Fellshop / Teploučká výbava z Rakouska & Giveaway

Jedna z vás mě nedávno upozornila na nový obchod s rakouskými produkty (nejen) z ovčí kůže, který si v Praze otevřel její soused. Mrkla jsem na jejich web a zamilovala se do funkčních a krásných kousků pro děti i dospělé. Před pár dny jsem byla obchod omrknout osobně a rozhodla se vám o něm napsat. Milý pan majitel mi zapůjčil pár kousků k nafocení, daroval teplé vložky do bot a ještě pro vás přihodil něco do soutěže. Článek jsem urychleně napsala i proto, že Fellhof sídlí hned za Kotvou, pokud se tedy chystáte na mini, určitě se tam taky stavte!


Značka Fellhoff, kterou pražský Fellshop prodává, je v Rakousku a několika dalších zemích zavedený pojem. Ve své rodné zemi má sedm kamenných poboček a funguje i jako e-shop. U nás je zatím jenom dočasně, jako takový pop up. I tak nabízí většinu produktů z celkové nabídky značky. Já jsem si na zkoušku odnesla třeba tuhle roztomilou ovečku, která v sobě skrývá vyjímatelný pytlík s třešňovými jádry. Ten se dá nahřát a přikládat dětem na uvolnění bolavého bříška. Nebo jenom na zahřátí do vymrzlé postele. Vyrostla jsem v domě a živě si pamatuju, jak jsme v nejhorších mrazech museli spát pod dvěma peřinama. Tahle ovečka by určitě byla v dětství moje oblíbená kámoška!


Když jsem značku googlila, vyskočily na mě hlavně jejich teploučké fusaky do kočárku, kterými se nejspíš proslavila. Nabízí jich několik druhů a jsou opravdu vychytané. Třeba tyhle na obrázku jsou rostoucí a vydrží vám do cca 3 let dítěte. Uvnitř je pravá ovčí kožešina, která krásně zahřeje, ale zároveň odvádí případnou vlhkost. Mají všité magnety, díky nimž se postupně dají podle délky dítěte zvětšovat. Mají, stejně jako většina ostatních produktů Fellhof, prestižní certifikát Öko-Tex Standard 100, který zaručuje, že jsou vyráběné pouze ze zdravotně nezávadných materiálů. Celou nabídku fusaů najdete tady.

A schválně, co říkáte téhle kombinaci rukaviček a zimních capáčků? Kdyby byla Adélka menší, určitě bych jí je pořídia! V nabídce najdete i rukavice pro větší děti a další barevné capáčky. Pokud vás doma trápí chlad, mrkněte se i na jejich zateplené bačkory.

Další vychytávkou do zimy jsou tyhle vložky do bot, které pořídíte od velikosti 30 do 48. Nestojí moc (dětské jsou za 169 korun) a krásně vám drží nohu v teple. Zrovna dneska jsem je testovala a opravdu fungují. A ty jejich pruhované ponožky z alpaky!

Mají i zimní boty, které připomínají populární UGG. Nabízí je od dětských velikostí až po ty dospělé. A pan majitel mi prozradil, že je vyrábí na stejném místě jako UGG, zato Fellhof je prodává za výrazně nižší cenu. Ty na obrázku jsou za polovinu, klasické "UGGsy" ještě za míň. (Zrovna nedávno jsem na UGG někde ve výloze koukala a říkala si, že skoro 7 000 je za takovu botu opravdu hodně.)

V obchodě, který je v Jakubské 12, najdete ale i spoustu dalších věcí, včetně kožených interiérových doplňků.


Tak a teď už ta zmiňovaná giveaway! Jedna z vás může vyhrát tyhle krásné capáčky.


Vybírat můžete ze tří barev - růžová, hnědá a tmavě modrá, ve velikostech od 16 do 23. Podmínky jsou jednoduché, tak to zkuste!

Podmínky soutěže:

1. Napište mi, jestli jste o obchodě už slyšeli a co vás nejvíc zaujalo.
2. Zanechte na sebe kontakt. Pokud vám nefunguje vkládání komentářů, což se občas stává, zkuste to nejdřív v Google Chromu, a když ani to nepomůže, napište mi na kusanec.cz(at)gmail.com nebo zanechte vzkaz na FB a já vás do slosování přidám.
3. Lajkněte FB mého blogu. A uděláte mi radost, když budete sledovat i můj Instagram
4. Sledujte i FB Fellshopu, každý lajk udělá určitě začínajícímu obchodu velikou radost. 
5. A pokud chcete být do slosování zařazeni několikrát, sdílejte článek po svých kanálech. Napište mi prosím vás do komentářů, kolikrát a kde jste soutěž sdíleli. Navíc podobnou soutěž brzy uveřejním i pro svoje fanoušky na Instagramu, tak můžete svoje štěstí zkusit i tam. 

Soutěžit můžete do půlnoci 16. prosince. Vítěze oznámím druhý den pod tímto článkem a následně se s ní(m) spojím ohledně převzetí výhry. Tak hodně štěstí!
---
Výhru získává Kateřina Spurná. Katko, moc gratuluju a posílám ti mail!

44 komentářů:

  1. O obchodě jsem předtím neslyšela, ale zní jako ideální obchod před Vánoci a před zimou. Určitě se skočíme podívat. Moc se mi líbí fusaky do kočárků, i když to už není úplně aktuální. Shanime ale nějakou teplou čepičku a rukavice, tak tam bychom mohly uspět :)
    michaela.teuchnerova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. FINANCIAL BREAKTHROUGH

      Life indeed is GRACE, I'am Daan Sophia currently in California USA. I would like to share my experience with you guys on how I got a loan of $185,000.00 USD to clear my bank draft and start up a new business. It all started when i lost my home and belongings due to the bank draft I took to offset some bills and some personal needs. I became so desperate and began to seek for funds at all means. Luckily for me I heard a colleague of mine talking about this company, I got interested although i was scared of being scammed, I was compelled by my situation and had no choice than to seek advise from my friend regarding this very company and was given their contact number, getting intouch with them really made me skeptical due to my past experience with online lenders, little did i know this very Company "PROGRESSIVE LOAN INC. was a godsent to me and my family and the entire Internet World, this company has been of great help to me and some of my colleague and today am a proud owner of well organized business and responsibilities are well handled all thanks to Josef Lewis of (progresiveloan@yahoo.com).. So if really you are genuinely in need of a loan either to expand or start up your own business or in any form of financial difficulty, i advise you give Mr Josef Lewis of Progressive loan the opportunity of financial upliftment in your life Email: progresiveloan@yahoo.com OR Call/Text +1(603) 786-7565 and not fall victim of online scam in the name of getting a loan. thanks


      Vymazat
  2. O obchodě jsem neslyšela, ale mají podle fotek moc hezké věci, mě se líbí rukavičky a vložky do bot. Hezký den Jitka (ji.jezkova@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  3. O obchodě jsem neslyšela, ale jednoznačně u mně vyhrávají vložky do bot :D Fusaky a kožešinky jsou krásný, ale od věčně zmrzlých nohou mně nezachrání :) A pro malýho Jánošíka by se mi (kromě capáčků) dost líbily rukavice. Zdravím a přeji krásný advent
    kristyna.neulsova@gmail.comn

    OdpovědětVymazat
  4. Dobrý den, o obchodě jsem neslyšela (hold mimopražská). Líbí se mi vložky do bot, jsme doma tři holky, tak bych nám vzala všem, tátu nohy nezebou. 😉 Krásné jsou i rukavice. No a capáčky by naše kobliha určitě využila. Krásný den, Pavla, pasula@email.cz

    OdpovědětVymazat
  5. O obchodě jsem ještě neslyšela. Ale už podle fotek vypadá úžasně. Zaujaly mě ty úžasný teplý botičky, kterém určitě Velké zimě zahřejí. Sdílím na FB.

    OdpovědětVymazat
  6. Hezký den, o obchodě si nyní čtu prvně. Vzhledem k tomu, že mám malé děťátko, tak mě hodně zajímají věci, které se ho týkají. Bezva jsou fusaky, ale po těch mohu jen koukat, my už svůj máme. Ale určitě mě zaujaly capáčky a pak také ovečková podložka/dečka. Jinak pro mě je velmi zajímavá ta vložka do bot. Úplně si živě vybavuji loňskou zimu, jak jsem trpěla na svahu, když jsem byla s dcerkou bobovat. Jakmile jsem chvíli stála, strašně mi promrzaly nohy od země, ačkoli jinak mi bylo teplo, tohle by mohlo nožky zahřát a i odizolovat zimu. Sdílím na FB jako Hana Svobodová. tereza.binkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  7. O obchodu jsem ještě neslyšela, ale ted před zimou se bude hodit se tam zajít podívat. Jsem hodně zimouhriva, takže moc mě zaujali rukavice a vložky do bot. Pro dětičky mají krásne capáčky...Krásný advent Helena cagovka.helga@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. O obchodě jsem zatím neslyšela, nejvíce mě zaujaly teploučké capáčky a vložky do bot.
    vejvodova.adela_seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. O obchodě jsem neslyšela, zaujaly mě vložky do bot a určitě se podívám po čepičkách a rukavičkách.
    Irena.myslikovjanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. O obchůdku jsem nikdy neslyšela, ale ty "botičky" - capáčky jsou úžasné, moc se mi líbí. Před pár dny jsem svému nenarozenému chlapíkovi, který přijde na svět do dvou týdnů nějaké capáčky objednala, ale nedorazilo mi zatím nic. A tohle bylo bylo táááák krásné :) Hezký advent, Terka (tereza.honzu@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  11. Ovčí výrobky jsou super. Máme fusak od českého výrobce, hřeje krásně. Pro nás jsou aktuální vložky do bot i rukavice. Hezký advent. lenkahamakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. O obchodě jsem ještě neslyšela, az teď od vás. Z jejich nabídky se mi moc líbí ovčí kůže, už dlouho po nějaké pomíjí do bytu :-) A capáčky by byly super výhra. Cekáme prcka, tak by měl něco do výbavicky. Barva asi neutrální hnědá.
    Sdílím na FB.
    vero_nika@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  13. O obchodě čtu nyní poprvé a líbí se mi všechno, ale nejvíc ty á la UGG botky...ach, ty jsou naprosto TOP:)
    Na FB sleduji jako Lenka Fořtová (Cichá)
    Článek sdílím na svém FB profilu;)
    lenka.cicha@email.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Jeste jsem neslysela. Vsechno to vypada skvele. wow, ty fusaky! jankava@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  15. krásné botky, byl by to krásný dárek pro naši nejmenší, která vše dědía velmi těžké ji něco nového koupit.
    o obchodě jsem už zaslechla, i když jsem z opačného konce republiky ;)
    po té, co i u nás napadl sníh a přišla k nám zima, se mi líbí asi úplně všechno!
    sleduji fb i ig.
    lucie

    OdpovědětVymazat
  16. o obchode jsem neslysela, moc se mi libi fusaky z prave vlny a boticky jsou krasne. Sleduji FB i IG
    michalkakkk@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  17. Popravdě obchod vůbec neznám a moc mě to mrzí. Vlněné ponožky a vložky do bot každý rok složitě sháním a tady je všechno na jednom místě.
    Moc díky za GA a všem hodně štěstí
    Janazdvihalova1()gmail.com

    OdpovědětVymazat
  18. Ještě jsem o obchodě neslyšela. Líbí se mi nabídka capáčků a ty vložky do bot. makaface@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  19. Přeji krásný den, o obchodě slyším poprvé, ale rozhodně jsme ho neporozkoumávala naposled. Capáčky by určitě užila naše malá Jasmína, ale asi budeme potřebovat i jiné věci;-)
    Bára
    mikulova.bara@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Ahooj,
    o tomto e-shopu slyším úplně poprvé, což je škoda, produkty vypadají úžasně. Ty očka dítěte jsou na úvodní fotce božská! Na e-shopu mě nejvíce zaujaly ty dětské capáčky, přesně takové jednou svému miminku pořídím :)
    cumanelka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  21. Je to pro me novinka, libi se mi rukavice aj ty vlozky do bot. I pro me, ja mam studeny nohy furt :) o.k.hanicka_seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  22. O obchudku jsem neslysela,k nam na moravu se to jeste nedostalo:-) libi se mi ty vlozky,ted na zimu idealni:-) horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat
  23. O obchudku jsem neslysela,k nam na moravu se to jeste nedostalo:-) libi se mi ty vlozky,ted na zimu idealni:-) horakol_volny.cz

    OdpovědětVymazat
  24. O obchodu jsem neslyšela, ale jelikož nutně sháním capáčky, tak bych výhru uvítala :-D. Líbí se mi u nich všechno. Mají takové krásné přírodní barvy. Nejvíc se mi líbí válenky a angella. Na fb sdílím a sleduji jako pája dzurillová. mail:kyks@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Obchod jsem neznala, zaujaly mě nejvíce válenky a vložky do bot. :)
    Sleduji na FB: Zdeňka Martináková
    Sleduji na FB: Zdeňka Martináková
    zdenkamartinakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Ooo to vypadá božsky! :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  27. Parada, o obchode jsem neslysela a moc diky za tip. Moc se mi libi capacky a botky. Sdilim u sebe na FB ;)

    OdpovědětVymazat
  28. Děkuji za tip-obchod jsem neznala. Vložky do bot vypadají super-pro moje věčně studené nohy ideál 😀..Děkuji za soutěž Andrea.p@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Zdravím, děkuji za tip i za soutěž. O obchodu jsem neslyšela, ale vše vypadá moc krásně, kdybych si mohla vybrat něco pro špunty, byly by to rukavičky a capáčky. Kráný čas, Šárka. s.kolarova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Vzhledem k tomu, ze cekame miminko v lednu, tak by se nam teple capacky hodily. A tydle vypadaji teda krasne teploucke a mekoucke. O obchudku jsem jeste neslysela, takze dekuji za tip 👌Nejvice me asi zaujaly ty krasne vyteplene fusaky a ty capacky do setu s rukavickama. Urcite bych si vybrala 👏

    Sleduji na fb i IG. Lajkuju a sdilim 🍀
    mikuskovav@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Obchudek neznam a velice me zaujaly zimni boty, jsou nadherne :)
    MK.Michaela@seznam.cz, fb Michaela Kratochvílová

    OdpovědětVymazat
  32. Obchod neznam, ale zimni boty a capacky vypadaji uzasne!!! A takove teple vlozky by zajiste taky nebyly od veci ;-).
    Katka, maparadismaison@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. O obchodu jsem neslyšela, ale zaujaly mě vložky do bot (pro mé neustále studené nohy ideální), fusaky a capáčky, ty by se nám hodily:-)
    sleduji FB i IG
    p.aji@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. O obchodu slyším prvně, ale vypadá to, na úžasné zboží. Moc se mi líbí jejich fusaky, ale ten už máme. Momentálně nás tedy dle aktuální potřeby zaujaly capáčky s rukavičkami 😍...
    Nikinnna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  35. Škoda, že jsme o obchodu nevěděli dřív, když jsme sháněli vlněný fusak. I ostatní věci jsou bezva.
    Karel
    karel.korel@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Novych obchodu je ted jak hub po dešti, takže uz nestíhám vše nové studovat. Tato značka je pro me neznáma, ale zaujaly me čepice a teple ponozky jak pro me, tak pro deti a celou rodinu. suezi@email.cz Sleduji a sdílím FB Zuzana Křížová

    OdpovědětVymazat
  37. O obchodě jsem dosud nikdy neslyšela a jsem ráda, že jsem opět, díky vám, objevila něco nového a zajímavého. Hrozně se mi líbí rukavice a fusaky, ale fusak už bohužel nepotřebuju, dcera dala vale kočárku již před půl rokem. Jinak botičky, kdyby se štěstí unavilo a sedlo i na mě, bych brala hnědé velikost 22. Sledují FB a sdílím Monika Plonková a IG - monika_plokova

    OdpovědětVymazat
  38. O obchodě slyším prvně, ale koukám,že mají samé krásné a už na pohled kvalitní věci. Ty capáčky jsou úžasné :-* Sleduji a SDÍLÍM na FB jako libuska.krizova a mailik mám marcrazy@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Značku neznám, ale zaujala mě svými kvalitními výrobky, capáčky jsou zkrátka nádherné. Sdílím na fb pod svým celým jménem. bacova.zd2@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. ahoj, o tomto obchodě slyším poprvé, zaujaly mě ty ponožky z alpaky a válenky :-) díky za soutěž, Pavla (rennfri@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  41. O obchode slysim poprve. Libi se mi teple rukavicky a capacky. Sdilim na fb jako Kateřina Spurná
    Katerina.Alexova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. To my jsme sáhli po teploučké výbavě z Rakouska také, ale po trochu jiné, než se zdá na první pohled. Jednalo se o výbavičku jménem "tepelné čerpadlo" a je to věc, která Vám nepředstavitělně hodně dokáže ulehčit placení za energie. Peníze ušetřené na energiích můžete zase investovat někam jinam :)

    OdpovědětVymazat