středa 21. listopadu 2018

Chanuka 2018 / Můj wishlist

Milý Typoško, Chanuka se blíží, tak jsem ti zase sepsala svoje nápady na dárky. Stejně jako loni si budeme dávat dárky podle kategorií a stejně jako loni nečekám, že dostanu z toho seznamu všechno.


1. hračka
Vím, že tohle je vždycky takový ten hlavní dárek a letos mám nějak pocit, že vlastně nic moc nepotřebuju. Líbil by se mi nějaký fotokurz. Sice už se svojí zrcadlovkou leccos svedu, ale ráda bych se naučila něco o základech a dostala motivaci zkoušet nové věci. Líbil by se mi kurz u MegapixeluFotoškoda nebo přímo u Nikonu. Na kurzy se dají koupit i poukázky.

2. knížka
S knížkama to budeš mít letos jednoduché. V Budget Books / anglická obdoba Levných knih v Lazarské jsem našla tyhle dvě židokuchařky: The Holiday Kosher Baker: Traditional & Contemporary Holiday DessertsModern Israeli Cooking. Já vím, já vím, kuchařek mám už spoustu, ale tyhle jsou fakt moc pěkné! A slovy Adélky je "nutně počebuju".

3. hra/aktivita
Ráda bych s tebou zase po dlouhý době zašla do kina nebo do divadla, takže budu ráda za nějaký lístek. Společná masáž by taky nebyla marná, stejně jako pozvání na výstavu. Pokud mi chceš dát nějaký věcný dar, hodila by se mi nová podložka na jógu. Zaujala mě ekologická podložka Manduka Eko Lite v barvě Sage.

4. oblečení
Aktuálně potřebuju hlavně ponožky a punčocháče, ale pro ty tě posílat nebudu. Místo toho bych prosila moji oblíbenou parfémovou vodu Vivacité(s) od Les Fleurs de Bach a taky bych si moc přála popruh na foťák od Jany Grešákové!

5. byt
Už nějakou dobu pokukuju po tácech Rotary Tray od Vitry. Ale nemůžu se rozhodnout, jakou chci barvu, takže si můžeme zatím konečně pořídit aspoň ty nové hrnky na čaj...

Výsledek obrázku pro Cosm´etika - BB6. kosmetika
Nevím, jestli není odvážné tě poprosit o koupi BB krému, když nejspíš ani netušíš, co to je, ale risknu to. Tenhle voňavý makeup se stříbrem a jojobovým olejem od české značky Cosm´etika mi doporučila Lucie z blogu Život podle Lucie, která je jednou z mých ověřených kosmetických zdrojů. (S dovolením jsem si půjčila i její fotku.) Prý je nej!

7. jídlo
Tady se nechám kliďánko překvapit, ale pokud potřebuješ poradit, cestou do školky každý den koukám do výlohy Nuspring na hrnek Teatox. Víc produktů od téhle značky - včetně čaje Fresh Focus (zelený čaje obohacený o výtažky ginka, ženšenu, quarany a mátu) - je ještě tady. (Tohle vlastně může být i dárek v kategorii domácnost, i když si teda obojí plánuju vzít do práce.)

8. charita
Nechám na tobě, koho mým jménem letos podpoříš. Mezi moje oblíbence patří Člověk v tísniLékaři bez hranicNadační fond AVASTAmnesty International a ADRA.

14 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Taky si myslím, že je to super nápad na dárek. Na foto-kurz už se chystám docela dlouho, tak bych si to konečně mohla splnit...

      Vymazat
  2. Krásné tipy, taky by se mi leccos líbilo! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Tak se doma nenápadně o nečem z toho zmiň... :)

      Vymazat
  3. Skvělé tipy! Modern Israeli Cooking taky "počebuju"😉. Po tom BB už nějakou dobu koukám, pokud ho dostaneš, ocením tvůj názor na něj.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! Kuchařka vypadá moc hezky a o BB ti pak ráda poreferuju. Prý je skvělý, tak uvidím, jak si s ním bude rozumět moje pleť.

      Vymazat
  4. Ráďo pro chlapy asi fajn. Já jsem ráda že u nás už páté vánoce bez dárků. Jen dětem a prarodičům. Mně se o tolik líp dýchá když nemusím vymýšlet. ☺ Iveta

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Iveto, to chápu. Poslední dny se budím už kolem čtvrté a v hlavě mi běží dárková přesmyčka. Mám všechno? Nezapomněla jsem na něco? Erwín má navíc narozeniny, tak se mi hlavou honí i to. Oslava bude už o víkendu, tak si pak trochu oddechnu... Hezké svátky, Radka

      Vymazat
    2. Tobě taky hezké klidnéry svátky!
      Těším se na report z 6.narozenin.
      ☺ Iveta

      Vymazat
  5. Přesně kvůli takovým seznamům jsme dárky zrušili. Připadalo nám to čím dál divnější, navíc jsme velká rodina a dohadovat se, jestli ten už koupil tamto ... to je vysilující. Už nevím kolik let jsme "bez" a je to paráda! Strašně si to všichni užijeme, je sranda a dopředu žádnej stres. Pár dárků dostanou jen děti od svých rodičů. Povoleno je s sebou k nám přinýst jen to, co je k jídlu nebo pití. Krása veliká.

    OdpovědětVymazat
  6. I have been casting spells for many years and I have helped many people, I might be able to help you too. I am honest, and I genuinely care for all the clients who choose me to cast a spell for them.


    If you have any questions about Love, Money, curse, protection, bad luck, divorce, court cases, or about me please call or email me. I really want you to feel comfortable before moving forward with any spells, or other services. I will take the time to explain things to you and provide you with honest advice, to what is best for your situation. I will not pressure you into having a spell cast, I will leave that decision up to you, and when or if you decide to move forward, I might be able to help you.
    I will respect your Privacy. I will not seek to obtain any of your personal information beyond what you might voluntarily offer and all information you might give me including emails, phone numbers and photos will remain private and confidential.
    I perform my Rituals only at night between the hours of 0.00 - 0.59 (South African time) lasting 1 hour but of course, this depends on the nature of the ritual, some rituals might take hours and can also become necessary to be performed at specials places like; flowing streams, cemeteries and other places dictated by the gods.
    I do not want anyone to be under any illusions about my spells and its numerous rituals. Real and effective Voodoo is no child's play, it is expensive because, after the rituals, I will have to destroy all the materials involved by fire and the ashes scattered over a flowing stream or river.
    You will get what you seek.But please understand this might take a lot of time and that individual results may vary. contact +27663492930, greatogudugu@gmail.com

    Herbal cure for Following DISEASES,this is not scam is 100% Real.

    -HPV
    -DIABETES
    -PENIS ENLARGEMENT AND WEAK ERECTION
    -VIRGINA PROBLEM
    -WHOOPING COUGH
    - HEPATITIS B
    -FORDYCE SPOT
    -COLD SORE
    -ALS
    -LOWER RESPIRATORY INFECTION
    -LOW SPERM COUNT
    -MRSA(METHICILLIN-RESISTANT STAPHYLOCOCCUS AUREUS
    -ZIKA VIRUS
    -HIV
    -STROKE
    -IMPOTENCE
    -PILE
    -HYPERTENSION
    -LOW SPERM COUNT
    -MENOPAUSE DISEASE
    -ASTHMA
    -CANCER
    -BARENESS/INFERTILITY
    -PCOS
    -SHINGLES
    -VIRAL HEPATITIS/HEPATITIS B
    -FIBROID
    -ASTHMA
    -SICKLE CELL
    -TINNITUS
    -BARENESS/INFERTILITY
    -DIARRHEA and so on...

    OdpovědětVymazat
  7. O tom čaji, o kterém tu píšeš jsem nikdy neslyšela a budu ho muset asi co nejdříve vyzkoušet. Já jediné čaje, které jsem kdy zkusila byly ze stránek milota , jinak jsem nikdy žádné stránce asi tolik na čaje nedůvěřovala. Asi je na čase trochu otevřít obzory :-)

    OdpovědětVymazat