pátek 26. dubna 2013

DVF ♥ GapKids

Pokud máte doma dcerku tak šup na stránku Gapu. Diane von Furstenberg pro ně navrhla krásnou barevnou kolekci, po které se určitě rychle zapráší. Já už mám na holčičku podanou objednávku, ale k jejímu vyřízení přistoupí vyšší i nižší orgány až za nějakej ten pátek. Tak si to nakupování užijte i za mě!

4 komentáře:

  1. Jee ono to jde i do Cech? Jsem to taky sledovala a mela jsem za to, ze se to da objednat jen v ramci USA. Jdu jeste omrknout, diky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dej vedet, jestli jsi si neco vybrala. :) A jak jsem psala Quanti, registruj se u nich. Dostanes 15 procent slevu na prvni nakup a pak ti budou posilat echa na slevovy akce. Saka, meli by me platit za reklamu!

      Vymazat
  2. no, ne že by to nebylo hezký, ale za takový ceny nenakupuju snad ani na sebe :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tim, ze si nic koupit nemuzu, jsem na ceny ani nekoukala. :) Je pravda, ze ta designova kolekce je trochu drazsi, jinak je Gap cenove srovnatelnej s jinejma detskejma obchodama. Ja od nich mela tehotensky dziny a pro Erwinaka par moc peknejch vecicek. Kdyz se registrujes, dostanes 15 procent slevu na prvni nakup a pak ti chodi maily se slevovejma akcema. Pak uz se nektery veci opravdu vyplatili koupit tam.

      Vymazat