úterý 16. dubna 2013

Zahradníkův rok


Už jsem si myslela, že letos bude náš balkón sloužit jenom jako bašta ukaděnejch holubů. Typoška ale včera nasadil odhodlaný výraz, rukavice a improvizovanou roušku a vybaven špachtlí a desinfekcí balkón od holoubků pěkně vyčistil. A jelikož to vypadá, že se sluníčko u nás na chvilku zdrží, převzala jsem štafetu a dneska s Erwínem vyrazila na zahradnickou výpravu. Koupili jsme potřebné propriety a zčerstva zasadili oblíbené býlí. To největší zahradnické tóčo ale vypukne v sobotu. Své brány totiž letos otevře Prazelenina. A u toho žádný cool holešovičák prostě nemůže chybět!

4 komentáře:

  1. jů, taky se odhodlávám k balkónovkám, snad příští týden... prazelenina vypadá zajímavě, ale do Holešovic je daleko :)

    OdpovědětVymazat
  2. Můj muž mi onedhá řekl, že nemám používat obrat "náš truhlář", prý je to děsný snobismus. Neposlechla jsem ho (tradičně). Teď jsem se domluvila s jednou kočkou, co dělá zahrady, že mi pomůže vyfiknout naši pavlač - na jedné party jsem o tom barvitě mluvila a musím říct, že jsem se všimla, jak někteří pokli na sucho, když jsem řekla "Naše zahradní architektka" ...
    Tak ať vám všecko roste!!! (plevel samozřejmě ne, je to - co chcete :o)).

    OdpovědětVymazat
  3. Já se svojí dcerou také zahradničím. Rýpání v hlíně ji baví, i když občas nadělá víc škody než užitku. Už se těším, až bude jaro a budeme zase moct sázet. Také si nasadíme rukavice , vezmeme si motyčku a kelímky a dáme se do práce.

    OdpovědětVymazat