středa 19. června 2013

TO CHCI! / KID MAP

Foto: Kid Map
Znáte projekt Kid Map, jehož výsledkem je přehledný průvodce vývoje dětí od 2 do 12 let? Docela mě zaujala. Jen nevím, jestli si jí mám objednat hned nebo ještě chvilku počkat. Třeba jí do doby, než budou Erwíňákovi dva roky, ještě vylepší. Co vy? Máte nějaké oblíbené čtení, které vám pomáhá ve výchově dětí, které už zvládají základní funkce? A pamatuje na legendární Děvčátka, na slovíčko?


Foto: Kid Map

6 komentářů:

  1. Mě asi nejvíc oslovily tyhle: Rspektovat a být respektován, Jak žít a nezbláznit se, Proč jsou šťastné děti šťastné a samozřejmě Líný rodič (ten se mi daří aplikovat nejlíp).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od kamaradky jsem dostala Respektovat a byt respektovan a Lineho rodice jsem zatim byla lina docist. Zbyvajici dve si musim protuknout. Uz podle nazvu zneji zajimave. Diky za tip a vitej na Kusancovi! :)

      Vymazat
  2. Já nedám dopustit na Zdeňka Matějčka a jeho Výchovu a vývoj dítěte od narození do 6 let. Ale je pravda, že se hodně věnuje miminům, což už Erwín skoro není :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matejcka mam nekde ve sklepe. Taky uz jsem na nej myslela.

      Vymazat
  3. Matějček je prý česká legenda a ikona ve svém oboru (i když jsem to tedy nečetl :-( ) Všichni odborníci ho doporučují.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Holt se budu muset vypravit do toho sklepa a v jedne z deseti krabic ho najit. Snad se to tam na me nezriti...

      Vymazat