čtvrtek 25. července 2013

Celý svět se raduje...

...a moje maminka nejspíš přemýšlí, zda tam nemá Kejt ještě jedno dítě?!?

Aspoň těmito slovy uvítala v porodnici mě. Ale protože jsem tu otázku tušila, neztrácela jsem ani v poporodním deliriu fištróna a od porodníka jsem se specificky kvůli ní nechala pro jistotu překontrolovat... Taky vaše okolí oplývá vytříbeným taktem?

12 komentářů:

  1. Mám někde fotku před porodnicí a kdybych vypadala jako K.mám jí nad postelí ještě dneska...Ale nemám,pro jistotu,abych se hned po ránu nelekla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ja jsem se (nastesti) pred porodnici nefotila. Mam par snimku z porodnice, ale jsou ciste pro rodinne ucely. Jsem na nich zelena jak sedma a Erwin celej pomuchlanej a odrenej. Pro nas jsou samozrejme moc cenne, ale ven bych s nima nesla. :)

      Vymazat
  2. Ach jo, vždyť měla druhý den po porodu, ji obdivuju, že vůbec dokázala vyjít mezi lidi. Já byla tak vysílená, že se mi ještě třetí den podlamovaly nohy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi nemela moc na vyber, ale i tak to zvladla skvele. Potesilo me, ze brisko nikam neschovavala, ale hrde s nim sla ven.

      Vymazat
  3. Já Kate tleskám, že se nestyděla a s takovým bříškem vylezla ven mezi lidi. Na to že má necelých den po porodu vypadá skvěle a stojí pevně na nohou. S tím já teda měla problém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bylo taky to prvni, co me u tech fotek a videa napadlo. Obzvlast v dobe, kdy si vsechny herecky a modelky zakladaji na tom, ze jsou po porodu snad jeste hubenejsi nez pred tehotenstvim.

      Vymazat
  4. Mně se ještě dlouho po porodu ptali, jestli čekám dítě... hrozný. Vždycky jsem řekla, že ho mám támhle vedle a že tak rychle po sobě to fakt stíhat nejde :). Kate vypadá skvěle!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobra odpoved. :) Moje maminka zase cele tehotenstvi resila, jestli necekam dvojcata a prorokovala, ze se Erwin narodi urcite driv. Je to ale muj kluk a narodil se presne, jak jsem si ho naplanovala. :)

      Vymazat
  5. Foukalo, až vlasy lítaly a miminko nemělo čepičku. Inu, Angličan...

    OdpovědětVymazat
  6. Kupodivu mě, Erwínou babičku, vůbec nenapadlo, že by Kate nosila ještě jedno mimi. Ale napadlo to mý kolegy!!! Už vycházejí ze dveří, pojďte se podívat, lákal jeden z nich před obrazovku. A svorně dodávali, to by bylo, kdyby za tři, čtyři měsíce porodila další!!! Vždyť se to stává...
    Ale dodávám: moc jim to slušelo a byli šťastní, a jsou šťastní, a to je to nejdůležitější

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, super blog, Kate má moji odvahu, že vylezla ven, ale možná právě proto je oblíbená, že ze sebe nedělá něco víc, že je stejná jako my:-)

    https://sportujemesjanou.wordpress.com/2015/05/09/proc-na-materske-tloustneme/

    OdpovědětVymazat
  8. Get a personal loan from $3,000 to $20,000,000 within 24 hours upon request. Other types of loans are also available in less than 48 hours. Contact me as needed. Contact Us At :abdullahibrahimlender@gmail.com
    whatspp Number +918929490461
    Mr Abdullah Ibrahim

    OdpovědětVymazat