středa 8. ledna 2014

TO CHCI? / PHILIPS LUMEA

Tentokrát s otazníkem. Na blogu Bianca Principessa jsem v přehledu nejlepších kosmetických vychytávek za rok 2013 objevila Philips Lumea Systém odstraňování chloupků IPL. Představa, že se nadobro zbavím strniště v podpaždí a chlupatých nohou je lákavá. Znáte, máte, poradíte, zda funguje? Díky!

5 komentářů:

  1. já si myslim, že je to blbost, ale zkušenost nemám. Za to jsem konzultovala odstranění těhle věcí s majitelkou luxusního salonu estetické chirurgie, se kterou se náhodou znám a ta říkala, že i v profesionálních laserech jsou velké rozdíly a navíc záleží na typu vlasových cibulek atd., takže výsledek - trvalý - není zaručen ani tam... Takže nějaký přístroj z elektra to téměř určitě nezvládne podle mě (budu ráda, když mě někdo přesvědčí o opaku, nicméně v tom pořád bude ten faktor konkrétního člověka - někomu hodně blonďatému to zafungovat může..) no nic:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tušila jsem to. No nic, budu dál kupovat žiletky a depilovací krémy a třeba jednou vyhraju (nebo vydělám) pořádnou sumu a část investuju do návštěvy nějakáho renomovaného depilačního salónu s pořádným laserem...

      Vymazat
  2. http://dvetricitky.cz/philips-lumea-recenze-c-2/

    OdpovědětVymazat
  3. Já o tomhle přístroji také pořád uvažuji. Dokonce jsem někde četla, že na Lidl shopu mají občas i levnější a stejně účinnou variantu tohoto přístroje. Ale pořád si prostě nejsem jistá, jestli může být u tak malého stroje ta účinnost stejná, jako u téhle metody. Takže jsem hodně na vážkách, co z toho si vybrat. Ale k holení ziletkou už se každopádně nikdy vrátit nechci.

    OdpovědětVymazat